11 head põhjust, miks minna oma kallimaga telkima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aina rohkem paare lähevad puhkuse ajal välismaale sõitmise asemel enda kodumaale telkima. See on väga romantiline ja lõõgastav tegevus.

Kas tahaksid teha puhkuse ajal koos oma kallimaga midagi erilist? Female First toob välja 11 põhjust, miks tasub minna koos telkima.

1) Tähtede vaatamine

Kui kodus tõmbate õhtul akendele kardinad ette, siis telkides saate nautida värsket õhku ning öösel tähti vaadata. See on äärmiselt romantiline!

2) Lõbus söögitegemine

Telkides peate olema üks tiim ning koos süüa tegema. See on kindlasti väga eriline ja lõbus kogemus.

3) Kaisutamine

Telkides võib hakata öösel külm ja siis peate sooja otsima teineteise käte vahelt. Kui olete harjunud muidu magama mugavas voodis, siis nüüd on tingimused hoopis teised. Kuid see mõjub teie suhtele ainult hästi, sest saate kindlasti palju kaisutada.

4) Tehnikast eemalviibimine

Värskes õhus telkides ei ole läheduses arvutit ja telekat, mis muidu teie kvaliteetaega segab. Lülitage ka telefonid välja ning tehke puhkus sotsiaalmeediast – see mõjub teile mõlemale kindlasti väga hästi.

5) Seks

Telgis seksimine võib olla väga värskendav. See toob head vaheldust teie seksiellu.

6) Hea tuju

Telkima minnes tuleb enamasti teha tavalisest rohkem füüsilist tööd. Liikumine toob hea tuju ja muudab teie puhkuse veelgi paremaks.

7) Rääkimine

Kõige tugevamas suhetes olevad paarid räägivad teineteisega pidevalt. Telkima minnes on põhjust ja võimalus tavapärasest veelgi rohkem suhelda, mis muudab teid lähedasemaks.

8) Ühine huvi

Telkimisest võib saada teie ühine hobi, mida aeg-ajalt harrastada. See tugevdab teie sidet ja pakub võimalust veeta koos kvaliteetaega.

9) Hea vaheldus

Telkides viibite hoopis teistsuguses keskkonnas kui tavaliselt ja positiivne kogemus innustab teid ka edaspidi uusi asju proovima.

10) Toob välja teie sisemise lapse

Telkimine toob välja teie mõlema lapseliku ja seiklusliku külje. Nautige vaba aega ja värsket õhku ning tehke, mida hing ihaldab!

11) Lihtsad asjad

Lihtne asi nagu telkimine muudab teid tänulikuks kõige üle, mis teil olemas on. Tänu sellele hindate veelgi rohkem oma suhet ja märkate ilusaid asju enda ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles