Piinlikud märgid, et oled viies ratas vankri all

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mitte keegi ei taha olla sõpradega koos olles viies ratas vankri all ehk tunda ennast üleliigselt. Kahjuks võib see juhtuda, kui oled vallaline ja teised sinu ümber on kõik suhtes. 

Sellised ebamugavad olukorrad tekivad enamasti täiesti ootamatult. Yourtango toob välja kümme märki, et oled seltskonnas viies ratas vankri all.

1) Sina oled alati see, kes küsib, kuhu te järgmisena lähete. Kas sul on tunne, et kui sa seda ei küsi, siis mitte keegi ei kutsu sind kaasa? Tõenäoliselt oled viies ratas vankri all.

2) Sa pead piinlikult kõiki ootama. Kui sina oled seltskonnas ainus vallaline, siis teevad paarid kõike koos ja sina pead olema üksi.

3) Sul on pidevalt tunne, et oled üksi. Kui sõpradega koosolemine tekitab sinus üksildase tunde, siis on sellel põhjus. Võimalik, et sa oledki üksildane.

4) Su sõbrad tahavad sind alati kõigiga paari panna. Mida rohkem sinu sõbrad tahavad sind kellegagi sunniviisiliselt paari panna, seda vastikumaks olukord muutub.

5) Istumine tekitab piinlikkust. Kui kõik teised teavad, kelle kõrvale istuda, siis sina oled segaduses ja ei leia omale sobivat kohta.

6) Sa tellid rohkem süüa kui keegi teine. Kas tundub, et paaridega koos sööma minnes on sul hoopis teised eelistused? Soovid oma ebamugavustunnet söögiga kompenseerida.

7) Sa ei saa omavahelistest naljadest aru. Viies ratas vankri all ei saa kunagi aru paaride omavahelistest naljadest ja see tekitab piinliku olukorra.

8) Sa maksad ainult enda asjade eest. Kui olete väljas söömas ja arve tuuakse, siis teised inimesed maksavad koos, aga sina maksad ainult enda asjade eest.

9) Kõik teised tahavad palju varem koju minna kui sina. Sina tahaksid veel väljas olla ja uusi tuttavaid leida, kuid paarid tahavad minna võimalikult vara koju. Neil on juba kaaslane olemas ning tahavad seda koduseinte vahel nautida.

10) Oled seltskonnast kõige rohkem purjus. Paarid tahtsid veeta rahulikku õhtut väljas, kuid sina tulid välja pidutsema. Tahate erinevaid asju ning see tekitab piinliku olukorra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles