Miks paljud naised arvavad, et nad ei leia kunagi õnnelikku armastust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised on kaotanud usu tõelisesse armastusse, kuid siiski ei peaks seda tegema. Hiljutise uuringu järgi on iga kaheksas naine veendunud, et ta ei leia kunagi õnnelikku armastust.

Selline suhtumine on aga väga äärmuslik ja mõjub halvasti. Yourtango toob välja sisemised põhjused, miks paljud naised arvavad, et nad ei leia kunagi õnnelikku armastust.

1. Nad on saanud haiget

Kõik inimesed teavad, et armastusega võib kaasneda ka valu ja kurbus. Kui naised on saanud haiget, siis suhtuvad nad suhetesse skeptiliselt ja väldivad teadlikult armastust, et mitte tulevikus selle pärast kurb olla.

2. Nad ajavad probleemid segamini

Armumine ise ei põhjusta probleeme, vaid valesse inimesesse armumine. Kui eirad kõiki ohumärke, siis võid suurema tõenäosusega hiljem haiget saada. Siiski ei tasu armastusele käega lüüa ning endale tuleb teadvustada, et õige inimene on kuskil sinu jaoks olemas.

3. Nad ei ole piisavalt teadlikud

Naised, kes armuvad pahadesse poistesse, teevad seda tõenäoliselt mitu korda. Kui suhe lõppeb, siis on oluline enne uue silmarõõmu leidmist lahkuminekust korralikult taastuda. Ära armu pimedalt ja ära kiirusta uue suhtega!

4. Nad võtavad kõike liiga isiklikult

Paljude inimeste suhted paratamatult lagunevad ja seda ei tohi võtta liiga isiklikult – kui läksid oma partnerist lahku, siis see ei tähenda, et sinul midagi viga oleks. Oluline on eelmistest suhetest õppida ja tulevikus neid õppetunde kasutada.

5. Nad annavad liiga vara alla

Mõned inimesed leiavad tõelise armastuse kiiremini kui teised. Kuid siiski ei tohi pärast esimesi ebaõnnestumisi kohe alla anda ja armastuse otsimisest loobuda. Ära kaota lootust – kuskil on kindlasti keegi sinu jaoks olemas.

6. Nad saadavad välja valesid signaale

Kui oled suhtumisega, et vihkad kõiki mehi, siis tõrjudki kõik mehed enda ümbert ära. Ära bloki teisi inimesi ja ole avatud suhtumisega. Eelarvamused võivad mõjuda väga halvasti ning takistada tõelise armastuse leidmist.

7. Nad arvavad, et ei taha mitte kunagi enam armuda

Naised sisendavad endale tihti negatiivsete kogemuste pärast, et nad ei taha enam mitte kunagi armuda. Kuid tegelikkuses jääb see tahtmine alati alles ning soovitakse leida omale kaaslane, kellega koos elu veeta. Oma tundeid tuleb aktsepteerida ja neid ei tohi kunagi alla suruda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles