Nippe, kuidas muuta oma kulmud kauniks ja lopsakaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unusta kulmude kitkumine – lopsakad kulmud on palju ilusamad ja moodsamad kui peenikesed. Kuidas kulme paksemaks muuta, kui oled neid siiani kitkunud ja pigem piitspeenikesena hoidnud?

Ilu- ja moeportaal Style Caster uuris ekspertidelt, mida tasuks kulmudega teha, et need oleksid ilusad ja lopsakad.

Peenikesed kulmud pole enam moes

1990. aastatel olid peenikesed kulmud moes, kuna peaaegu kõik populaarsete seriaalide naissoost tegelastel olid just sellised kulmud. Aga praeguseks on sellest üsna palju aega mööda läinud ja peenike kulm pole enam nii trendikas kui 15–20 aastat tagasi. Kulmude puhul tasuks eelistada pigem loomulikku välimust, sest see näeb tunduvalt parem välja.

Leia keegi, kellelt eeskuju võtta

New Yorgis tegutsevad ilueksperdid näevad sageli seda, et noored naised tulevad kosmeetiku juurde mõne kuulsa naise fotoga, kuna nad soovivad omale just selliseid kulme, nagu on fotol kujutatud naisel. Selles pole midagi imelikku. Võta eeskuju näiteks Kim Kardashianilt või kui soovid eriti lopsakaid kulme, järgi modelli Cara Delevingne'i eeskuju.

Ka vahatatud kulmud kasvavad tagasi

Kui oled siiani oma kulme hoolikalt vahatanud ja kardad, et karvad ei pruugi enam tagasi kasvada, siis ei tasu muretseda. Ka vahatatud kulmud kasvavad tagasi ja neid on võimalik kujundada täpselt nii, nagu sa soovid. Samuti ei tasu arvata, et kulmud kasvavad aeglasemalt kui ülejäänud kehakarvad. Kosmeetik Jessica Bartley selgitas, et kui kulmukarvad on välja kitkutud, siis kulub karvadel umbes 28 päeva, et kasvada uuesti nii pikaks, et neid oleks kerge eemaldada. 

Võid proovida toidulisandeid

Kui soovid, et kulmud kasvaksid kiiremini ja näeksid loomulikud välja, võta näiteks vitamiine, mis stimuleerivad karvade kasvu ja toidavad keha nii seest kui väljast. Kui keha on terve ja näeb hea välja, siis on ka karvad ilusad. Ent ole valmis selleks, et vitamiinid võivad panna karvad kiiremini kasvama ka teistes piirkondades.

Ole kannatlik

Pea meeles, et kulmude kasvamine võib aega võtta. Kui kulmud ei ole kasvades sellise kujuga, nagu sulle meeldiks, ära otsi kohe pintsette, vaid konsulteeri oma kosmeetikuga ja mõelge üheskoos välja plaan, mis oleks sulle vastuvõetav seni, kuni kulmud oma endise lopsakuse saavutavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles