Märgid, et oleksid ilma oma partnerita õnnelikum

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord tekib tunne, et ilma oma praeguse partnerita oleksid sa palju õnnelikum. Öeldakse, et pigem olla vallaline kui ebatervislikus suhtes.

Kas peaksid kaaluma oma kallima mahajätmist? Allwomenstalk toob välja märgid, et oleksid ilma oma partnerita õnnelikum:

1) Sa ei ole oma partneri elus kunagi prioriteet

Kuigi alati ei pea kõige esimesena oma partneri vajadustega arvestama, siis ikkagi tuleb hoolida ja temale piisavalt aega pühendada. Kui mees ei taha tähistada koos sinuga teie aastapäeva ning läheb selle asemel sõpradega pidutsema, siis ei ole tema prioriteedid paigas.

2) Ta on petis

Ära ole kunagi koos mehega, kes silmanähtavalt pole sulle truu ja flirdib vabal ajal ka teiste naistega. Sellise inimesega suhtes olemine põhjustab ainult peavalu ja ei tee sind kuidagi õnnelikumaks.

3) Ta valetab sulle

Valetamine teeb haiget. Kui saad teada, et su kallim valetab sulle, siis muutub teie suhe aina problemaatilisemaks. Valetava inimesega on raske olla õnnelikus suhtes, sest see on justkui illusioonis elamine.

4) Ta ei pühendu sulle

Kui sina võtad teie suhet väga tõsiselt, aga tema suhtub sellesse väga kerglaselt, siis ei ole teievaheline side harmooniline. Ära jää lootma, et mees võib muutuda, kui tegelikult ei ole märke olukorra paranemisest.

5) Teil on vähe ühiseid huvisid

See on küll normaalne, et partneritele meeldivad ka erinevad asjad, kuid teil peaks olema siiski mõned ühised huvid. Kui teid ei ühenda mitte miski, siis ei pruugi teie suhe olla niivõrd täisväärtuslik.

6) Ta on liiga armukade

Mõnikord on väike armukadedus armas, aga probleem tekib siis, kui see läheb üle käte. Kontrollivad mehed ei lase naisel rahulikult enda elu elada ning piiravad nende vabadust. Liigne armukadedus mõjub suhtele ja õnnetundele laastavalt.

7) Sa tahad teda muuta

Kui sa oled kunagi mõelnud, et su mees meeldiks sulle palju rohkem, kui tal oleksid veidi teistsugused omadused, siis ei ole sa praeguses suhtes õnnelik. Inimesi on raske muuta ning sa ei saa teda panna käituma nii, nagu sina tahad. Pead aktsepteerima teda sellisena, nagu ta on – kui selline inimene sind õnnelikuks ei tee, siis on tõenäoliselt aeg edasi liikuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles