Märgid, et su kallim võtab sind liiga enesestmõistetavalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui su partner võtab sind liiga enesestmõistetavalt, siis see on märk sellest, et ta ei hinda sind piisavalt palju.

Kui üks partneritest ei väärtusta oma kaaslast, siis ei saa suhe olla õnnelik. Cosmopolitan.com toob välja 11 märki, et su kallim võtab sind liiga enesestmõistetavalt:

1) Ta survestab sind oma sõpradega pidutsema tulema, kuid on ise hõivatud, kui sinu pereliikmed külla tulevad. Sina oled igal pool tema kaaslane ja ta võtab seda enesestmõistetavalt; kui sina aga kutsud teda kuhugi, siis pööritab ta silmi ja väidab, et tal on kiire.

2) Kui teed talle üks kord süüa, siis ta eeldab, et sa teed seda ka edaspidi. Teised inimesed hindavad igat söögikorda, mida kallim neile teeb, kuid tema võtab seda enesestmõistetavalt. Kui sa süüa ei ole teinud, siis ta vihastab ja tekitab sinus süümepiinu.

3) Sa elad tema elugraafiku järgi. Te saate kokku ainult siis, kui temal on aega, ning sinu arvamust ei küsita. Sina pead alati tema juurde minema ja tema ei suvatse sinu juurde tulla.

4) Sa tahad teda külla kutsuda, aga ta ignoreerib sind. Ta ei vasta sinu kõnedele või sõnumitele, kui tahad teda külla kutsuda, sest ta ei taha sinuga aega veeta. Kui tal jälle tahtmine tekib, siis mõtleb ta välja mõne vabanduse ja otsib ise kontakti.

5) Olete küll suhtes, aga sul on tunne, et ainult seksi pärast. Tundub, et ta tuleb sulle külla ainult seksi pärast. Veedate koos aega ainult õhtuti ja hommikul vara ta jälle lahkub.

6) Ta käitub halvasti, kui ei saa oma tahtmist. Kui mõned üksikud korrad tuleb ta sinu soovidele vastu, siis käitub ta endiselt halvasti. Näiteks tuleb ta sinu sõpradega küll välja, kuid mossitab terve õhtu ja ei suhtle kellegagi.

7) Teie kohtingud mööduvad diivanil lösutades. Ta ei taha sinuga koos midagi erilist teha ega korralikku kohtingut planeerida. Isegi sinu poolt väljapakutud ideedega ei taha ta kaasa minna.

8) Ta ei tee sulle kunagi suuseksi, kuigi sina talle teed. Lisaks ei hooli ta seksi ajal sinu orgasmist – seks lõppeb siis, kui tema vajadused on rahuldatud.

9) Ta ei tee sulle kunagi komplimente. Mõned mehed ei oskagi hästi komplimente teha ega oma tunnetest rääkida, aga kui sa ei mäleta viimast korda, mil ta sulle midagigi hästi ütles, siis on on see halb märk.

10) Ta ei kuula sind kunagi. Selline partner, kes ei ole valmis aega maha võtma ja sind kuulama, ei väärtusta sind piisavalt.

11) Ta võtab suuri otsuseid vastu ilma sinuga konsulteerimata. Näiteks lahkub ta töölt või kolib teise kohta ning ei aruta sinuga enne asju läbi. Saad tema elumuutustest teada alles hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles