Milline näeb välja ideaalne mees, kellega suhet otsida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juba aastakümneid on räägitud, et meestele meeldivad kõige rohkem blondide juustega naised. Kuid millised on naiste eelistused?

Kohtingulehekülg WhatsYourPrice.com tegi uuringu, millest selgus, et naistele meeldivad kõige rohkem pruunide juustega mehed, kirjutab Good Housekeeping. Analüüsiti 145 000 mehe profiili ja avastati, et kui pruunide juustega mehed suhtlesid kuus keskmiselt kümne naisega, siis blondid ainult kolme naisega.

Seejärel analüüsiti kohtingulehekülje kõige populaarsemaid mehi ja sellega selgitati välja, et naiste jaoks ideaalne mees on tumedate juustega, 183 cm pikk, ilma lasteta ja ei suitseta. Muidugi on alati ka erandeid ning naiste maitse võib siiski erineda.

Kuid mis põhjusel meeldivad tumedapäised mehed naistele rohkem? Kohtingulehekülje WhatsYourPrice.com asutaja Brandon Wade räägib, et blondide kohta levivad endiselt teatud stereotüübid, millest on raske lahti saada. «Ka meeste kohta öeldakse, et blondid on eelkõige lõbutsemiseks,» seletab mees. Seega tõsisemat suhet otsides eelistatakse selle pärast tumedapäiseid mehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles