Kõige levinumad põhjused, miks naised tahavad lahutust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aina rohkem abielusid lõppeb tänapäeval lahutusega. Üllatav tõsiasi on see, et kaks kolmandikku paaridest lahutab naise algatusel. Mis põhjustel nad tahavad oma abielu lõpetada?

Kui inimesed abielluvad, siis loodavad nad, et on elu lõpuni õnnelikult koos. Kahjuks ei pea paljud suhted igapäevaelu raskustele vastu ja tekivad lahendamatud tülid, kus parim variant tundub olevat abielu lahutamine, kirjutab Yourtango. Võimalik, et vanasti võeti abieluvandeid veidi tõsisemalt ja oma probleeme üritati rohkem lahendada. Tänapäeva ühiskonnas on lahutused muutunud tavaliseks.

Kuigi enamik naisi käib tänapäeval tööl, siis ikkagi on paljud majapidamiskohustusi naiste õlgadel. Nad peavad süüa tegema, kodu korras hoidma ja lapsi kasvatama. Seega on paljudel naistel justkui kaks töökohta. Selle pärast on neil väga suur koormus ja ühel hetkel võib selline pinge tekitada nii suurt stressi, et pole jaksu oma abieluprobleemidega tegeleda.

Pennsylvania ülikool selgitas välja kümme peamist põhjust, miks naised tahavad lahutust:

1. Truudusetus

2. Kokkusobimatus

3. Joomine / narkootikumide tarvitamine

4. Lahku kasvamine

5. Isiksuseprobleemid

6. Vähene suhtlus

7. Vaimne või füüsiline vägivald

8. Armastuse lõppemine

9. Perekondlike kohustuste mittetäitmine

10. Probleemid tööga

Üllataval kombel olid rahalised probleemid lahutuste põhjuseks harva ja see sai tabelis alles 13. koha. See näitab, et naised tahavad abielu lõpetada enamasti hoopis teistel põhjustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles