Lugejamäng: kirjuta ja võida koolikott koos varustusega!

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maxima

Viimane koolivaheajakuu on juba poole peal ja kui sa siiani pole jõudnud kooliasju soetama minna, siis nüüd on paras aeg hakata koolivarustust valima. Teeme sinu elu veidike lihtsamaks – jaga meiega nõuandeid, kuidas reguleerid lapse nutiseadmete kasutust ja võid võita lapsele koolikoti koos muude vajalike asjadega.

Maxima paneb omalt poolt välja kolm koolikotti koos varustusega (ühe komplekti väärtus 75 eurot). Meelepärase koolikoti ja lisatarvikud saavad võitjad ise välja valida. 

Lugejamängus osalemiseks pole tarvis teha muud, kui kirjutada meile, kas ja kuidas reguleerid lapse nutiseadmete kasutust. Kui sageli lubad lapsel erinevaid nutiseadmeid kasutada ja missuguste nippide abil piirad seda, et ta liiga pikalt nutitelefoni või tahvelarvuti ekraani ei vaataks? Jaga oma nippe ja võida kooliealisele lapsele vajalik auhind!

Saada nõuanded aadressil naine@postimees.ee, lisa juurde oma kontaktandmed. Parimad nipid avaldame oma portaalis (kirjutaja võib soovi korral jääda anonüümseks). Nippe ootame kuni 21. augustini (k.a.).

Näidised koolikottidest (Maxima).
Näidised koolikottidest (Maxima). Foto: Maxima
Näidised algklassiõpilastele sobivatest koolikottidest (Maxima).
Näidised algklassiõpilastele sobivatest koolikottidest (Maxima). Foto: Tootjad
Copy
Tagasi üles