Seitse asja, mida saab vallalisena täiel rinnal nautida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära ole kurb, kui oled vallaline! Ka ilma suhtes olemiseta on võimalik elu nautida ja üksikutel inimestel on isegi teatud eelised.

Kasuta ära võimalust, et sa ei ole suhtes ja ei pea oma partneriga pidevalt arvestama. Allwomenstalk toob välja seitse asja, mida tuleks vallalisena täiel rinnal nautida:

1. Flirtimine

Kui astud suhtesse, siis oled seotud ainult ühe inimesega. Vallalisena võid kõikidele pilgu peale visata ja nendega flirtida. Suhtle paljude erinevate inimestega ja küll leiad omale peagi ka uue silmarõõmu.

2. Enda eest hoolitsemine

Vallalisena ei sõltu sa mitte kellestki teisest ja saad täielikult iseendale pühenduda. See ei pruugi tunduda küll eelisena, kuid tegelikult tuleb seda võimalikult palju väärtustada. Sa oled iseseisev ja vaba inimene ning võid teha, mida hing ihaldab!

3. Enda rutiini järgimine

Kui oled suhtes, siis sõltub sinu elukorraldus suurel määral teisest inimesest. Suhtes peavad kaks inimest oma elugraafikut omavahel sobitama ja võib-olla peaksid selle pärast millestki loobuma. Vallalisena tasub nautida asjaolu, et saad rahulikult järgida enda rutiini.

4. Reisimine

Reisimine võib suhtes olla keeruline. Sa ei taha oma partnerist kaua eemal viibida, kuid ühiselt reisile minek vajab palju organiseerimist ning teil ei pruugi olla selleks võimalust. Vallalisena saad minna spontaanselt igale reisile ja maailma avastada täpselt nii, nagu sa ise soovid.

5. Uute sõprade leidmine

Suhtes olles käiakse vähem väljas kui vallalisena, sest paarid tahavad rohkem kahekesti aega veeta. Vallalisena käid rohkem erinevates kohtades ning on parem võimalus uusi tuttavaid ja sõpru leida.

6. Vormi saamine

Oled iseseisev inimene ja tõenäoliselt on sul rohkem vaba aega kui suhtes olles. Seda vaba aega saad kasutada trenni tegemiseks ja vormi saamiseks. Tee kõvasti trenni ja hakka oma keha armastama! Enne kui keegi teine sind armastama hakkab, pead esmalt iseennast armastama.

7. Karjäärile keskendumine

Sul pole partnerit ja selle pärast on sul võimalus paremini mõelda oma tulevikule ja keskenduda oma karjäärile. Otsi häid tööpakkumisi ja leia endale selline töö, mis sulle tõeliselt meeldib. Vajadusel on sul võimalus ka kolida, kui ihaldatud töökoht asub mõnes teises kohas, ning alustada puhtalt lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles