Seitse asja, mida mõistavad vaid tõeliselt armunud inimesed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõeliselt armudes muutub sinu ellusuhtumine täielikult ja hakkad nägema asju hoopis teisest vaatenurgast. 

Armudes õpid väärtustama uusi tegevusi ja tekivad uued prioriteedid. Allwomenstalk toob välja seitse asja, mida mõistavad vaid tõeliselt armunud inimesed:

1. Oled lõpuks leidnud inimese, kellele julged kõigest rääkida

Tõeliselt armunud ja õnnelikus suhtes paarid julgevad teineteisega absoluutselt kõigest rääkida. Tunned ennast oma kallima juuresolekul mugavalt ning võite lobiseda nii tähtsatest asjadest kui ka tühjast-tähjast.

2. Ainult ühest koosveedetud päevast ei piisa

Eriti suhte alguses tunudub alati, et ühisest koosveedetud ajast jääb väheks. Tahad kogu aeg oma partneriga koos olla ja temaga suhelda. Te ei tüdine kunagi üksteisest ära.

3. Armumine on alguses hirmus

Alles tõeliselt armudes mõistad, miks osa inimesi suhteid väldivad ja pühendumist kardavad. Armumine muudab sind haavatavaks ja partner võib tekitada sulle suurt südamevalu. Oma tunnete avaldamine ei ole isegi kõige tugevamatele inimestele kerge.

4. Kodusolemine tundub parem kui väljaskäimine

Kui vanasti tahtsid igal reede õhtul sõpradega pidutsema minna, siis nüüd tundub kodus kallimaga filmide vaatamine palju parem mõte. Tahad veeta oma partneriga võimalikult palju kvaliteetaega ja temaga kaisutada.

5. «Liblikad kõhus» on päris tunne

Oled kuulnud, kuidas inimesed räägivad, et neil on liblikad kõhus, kuid ei ole varem seda tunnet täielikult mõistnud. Tõeliselt armudes saad lõpuks teada, mida see tähendab.

6. Sinu eelmised armumised olid tühised

Kindlasti oli sul juba enne oma praegust partnerit mõned silmarõõmud. Kuid tagasivaadates saad aru, et need varasemad armumised olid praegusega võrreldes täiesti tühised.

7. Ühise tuleviku rajamine on põnev

Õnnelikus suhtes olemise parim osa on see, et sul on keegi, kellega koos tulevikku planeerida. Te mõlemad olete teineteisele pühendunud ja kujutate oma ühist elu ette. Laste saamine ja perekonna rajamine tundub väga põnev!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles