Viimsi spaa uuenduskuur on ootamist väärt

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viimsi Spa

Postimees külastas kaheksat veekeskust ja spaad üle Eesti. Siinkohal avaldame Viimsi spaa ülevaate.

VIIMSI SPA
Viimsi, Harju maakond

Viimsi spaad külastasin mitte kõige paremal ajal – nimelt käivad praegu hoogsalt ümber- ja juurdeehitustööd. Seetõttu peavad kliendid suure avamise ootel leppima kitsikusega riietusruumides ja mitte päris korras WC-ga.

Aga tundub, et asi on ootamist siiski igati väärt. Enne spaas toimuvat vesiaeroobikatrenni võtab testkülastajaid vastu särasilmne peatreener Kersti Ojalill, kes näitab uhkusega uuenduskuuri läbinud, varasemast kolm korda suuremat jõusaali privaatse venitamisnurgaga.

Lisaks lubatakse novembrist uhkeid uuendusi, avaramat aeroobikasaali 40 treenijale, erinevate saunadega spaa-osa, spinningustuudiot, lisaks kuntskattega aastaringset uisuvälja ja kahel tasandil asuvat lasteala – kui emme-issi trennis või saunas on, hakkab põngerjaid valvama tasuta lapsehoidja. Kõlab põnevalt ja jooniste peal näeb uhke ja ilus välja. Ootame huviga!

Praegune spaa on lähedal elavatele inimestele hästi tuttav, autoga pääseb hõlpsalt ligi ka Lasnamäelt. Erilisi atraktsioone või saunu pole, pigem on mõeldud tagasihoidlikemate nõudmistega sportivatele inimestele – 25 meetri pikkune ujula, kus toimuvad ka tuju heaks tegevad vesiaeroobikatrennid, üks mullivann, üks lastebassein, naiste duširuumis (meeste duširuumi kiiganud pole) on üks tavaline Soome saun.

Ujulas on n-ö atraktsioonidest ainult väike juga, millega saab näiteks selga masseerida, sealsamas asub ka püstijalu päevitamiseks mõeldud solaarium.

Spaa fuajees asuvas baaris saab end mõne joogiga kosutada ja suurema nälja korral spaa restoranis einestada. Parkla on spaa ees tasuta.

Viimsi spaad külastan kindlasti taas siis, kui kõik uuendused sisse viidud ja külastajatele avatud. 6. novembril on avatud uste päev, mil trennid on kõigile tasuta.

(Viktoria Korpan, Postimees)

LÜHIDALT

Mis teeb keskuse eriliseks? Asukoht

Atraktsioonid? Üks pisem veejuga

Pikim ujumisrada? 25 meetrit

3 erinevat basseini-veesilma: Ujula, lastebassein ja mullivann

Pakutavad lisateenused? Ujulas solaarium püstijalu päevitamiseks; spaaosas võimalik juurde osta massaaže jm hooldusi, fuajees lastemängunurk, kohvik, restoran.

Välibassein? Puudub

Saunad? Soome saun

Teeninduse üldhinnang: Sõbralik

Kellele sobib? Lähedal elavatele inimestele

Vaata lisaks: www.viimsispa.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles