Modernsed noodid Estonia spaahotelli restoranis

Britt Rosen
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noot: õhuline kuurordielegants ja rahvuslikud sugemed.
Noot: õhuline kuurordielegants ja rahvuslikud sugemed. Foto: Renee Altrov

Noot, selle suve uus tulija Pärnu restoranikaardil, on lisanud kuurordi restoraniellu moodsat hoogu ja imehäid maitseid.

Võib vaid kujutleda, kuis Estonia spaahotelli restorani Noot terrass augustipäevadel päikesepunastest rannalistest kihas. Ühel juulikuu poolsajusel ja jahedal puhkusepärastlõunal ei istunud seal aga ühtki hingelist. Mis teha, see suvi ju tuligi alles augustis!

Skandinaavialikult õhulisse ja elegantselt heledasse, rahvuslikes värvi- ja mustrimeeleoludes põrandakattega söögisaali sööjaid aga tol päeval jätkub. Mis noot te siis olete, maitse- või muusikanoot või hoopis kalapüügi noot, küsime pererahvalt. Pigem ikka maitsenoot, arvab ettekandja, kes teab jagada asjatundlikke soovitusi pisiasjadeni välja ja kuulub nende oma ala esindajate hulka, kelle loomuses ongi olla teise inimese vastu kena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles