Sarah Jessica Parker ei tahtnud «Seks ja linnas» üldse mängida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sarah Jessica Parker on paljudele tuntud Carrie Bradshawna sarjast «Seks ja linn». Hiljutisest intervjuust selgus, et naine üritas alguses iga hinna eest sellest rollist loobuda.

Näitleja Seth Rudetsky tegi intervjuu Sarah Jessica Parkeriga, kelle tähelend sai alguse Broadwaylt. Naine sai tuntuks juba 1980ndatel, kui ta mängis komöödiasarjas «Square Pegs» peaosa, vahendab Harper’s Bazaar. Pärast seda rolli tahtis Parker iga hinna eest teleseriaale vältida ja teha karjääri filmides mängides.

Parker oli «Seks ja linna» pilootosa filmides väga ebakindel, sest ta ei tahtnud ennast siduda järjekordse teleseriaaliga. Kuid talle meeldis sarja sisu ja oli nõus filmima paar esimest osa. Siis juhtus naise jaoks aga midagi ootamatut − Ameerika populaarne telekanal HBO otsustas võtta sarja enda tiiva alla.

«Mõned kuud hiljem sai Parker teada, et HBO ostis sarja ära ja ta tahtis iga hinna eest Carrie rollist loobuda. Naine ei olnud teleseriaalis osalemisest üldse vaimustunud, sest ei tahtnud siduda ennast ainult ühe projektiga, vaid osaleda mitmetes erinevates filmides. Ta üritas igal võimalusel oma rollist loobuda − ta pakkus HBO-le lausa välja, et on nõus mängima kolmes nende filmis tasuta, kui ta saaks ainult sarjaga seotud lepingust loobuda,» räägib Parkerit intervjueerinud Rudetsky.

Õnneks ei olnud sarja produtsendid sellega nõus ja veensid naist edasi mängima. Nüüd on Parkeril sarjast ainult head mälestused ja ta ei kahetse seal osalemist. Lisaks andis naine vihje, et «Seks ja linna» staaridega on plaanis uus projekt. Loodetavasti on meil kõigil veel võimalus Carriet näha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles