Rootsi modellil on raskusi töö leidmisega, sest ta on moetööstuse jaoks «liiga suur»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

19-aastane Rootsi modell Agnes Hedengård laadis YouTube'i üles mõtlemapaneva video. Videos on neiu bikiinide väel ja räägib sellest, et tal on raske modellina tööd leida, kuna moetööstuse hinnangul on ta liiga suur.

Hedengårdi sõnul on talle öeldud, et kui ta soovib modellina töötada, peaks ta paremas vormis olema. «Nende arvates on see liiga suur,» ütles neiu ja osutas videos oma saledale kehale. «Nende arvates on mu pepu liiga suur ja mu puusad liiga laiad.»

Noor naine on korduvalt olnud ühenduses mitme modelliagentuuriga, kes tahaksid temaga koostööd teha, aga kui neiu on edastanud neile oma mõõtmed, vaibub huvi kiirelt. 

Mõtlema paneb seegi, et neiu sõnul on tema kehamassiindeks 17,5, mida peetakse alakaaluliseks. Siiski tundub, et ta pole piisavalt alakaaluline, et töötada modellina. Video lõpus ütles Hedengård, et tema arvates on absurdne see, et tema keha peetakse liiga suureks.

Vaata noore neiu videot (tegemist on ingliskeelse videoga)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles