Levinud meigivead, mis teevad kümme aastat vanemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meigitooted võivad olla naiste kõige suuremad abilised, kuid valesti kasutades on need hoopis vaenlased. Teatud meigivead võivad muuta välimust tunduvalt vanemaks.

Kõik naised tahavad alati võimalikult noored välja näha. Meigikunstnik Lavonne räägib Marie Claire'ile levinud meigivigadest, mis teevad lausa kümme aastat vanemaks.

1) Jumestuskreemi valesti kasutamine

Kui kasutad liiga heledat või tumedat tooni jumestuskreemi, siis võib tulemus jääda ebaloomulik ja inetu. Lisaks ei tohi seda panna liiga palju. «Kui jumestuskreemil on vale toon või seda pannakse nahale liiga palju, siis muudad oma välimust sellega vanemaks,» räägib Lavonne. Enne kreemi ostmist veendu, et selle toon on sinu nahavärviga võimalikult sarnane. «Silmaalustele on soovitatav panna vähem jumestuskreemi kui mujale, sest seal on õhem nahk,» lisab meigikunstnik.

2) Põsepuna valesse kohta panemine

«Ainult klounid ja teismelised panevad põsepuna täiesti põse keskele. See tõmbab väga palju tähelepanu ja tulemus jääb ebaloomulik,» räägib Lavonne. Põsepuna on soovitatav panna õrnalt põsesarnadele. «Lisaks tuleb vältida liiga tugevaid põsepunatoone. Pärast põsepuna pealekandmist hajuta see pintsliga korralikult laiali,» soovitab meigikunstnik.

3) Huuleläike kasutamine

Vastupidiselt üldlevinud arvamusele ei muuda huuleläige naise välimust nooremaks. Kui tahad siiski, et huuled läigiksid, siis pigem kasuta matti huulepulka ja pane veidi läbipaistvat läiget huulte keskele.

4) Näo kontuurimine

Paljud naised on hakanud Kim Kardashiani eeskujul oma nägu kontuurima. See võib muuta küll näo oluliselt kaunimaks ja veatumaks, aga nõuab palju harjutamist ja kodus seda tehes võib minna palju asju valesti. Seega ei soovita Lavonne nägu ise kontuurida, sest ebaõnnestumise korral näed hoopis vanem välja.

5) Ämblikuripsmed

Kui sa ei lähe just stiilipeole, siis tükiliste ämblikuripsmetega ei tasu kodust lahkuda. «Ripsmed võivad küll volüümikad välja näha, aga need peaksid olema ilusti eraldatud,» räägib meigikunstnik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles