Ilu-lounge: kuus sammu imekauni pruudimeigini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik: Loore Härmat
Modell: Eret
Fotograaf: Oliver Rõõmus
Soeng: Margit Merirand
Meik: Loore Härmat Modell: Eret Fotograaf: Oliver Rõõmus Soeng: Margit Merirand Foto: Erakogu

Meigikunstnik Loore Härmat õpetab, kuidas kuue lihtsa sammuga saavutada kaunis ja püsiv pruudimeik, mis samas ei kahjusta nahka. Kuna pruudimeik võiks olla õrn ja kaunis, siis annavad selleks just looduskosmeetika tooted hea eelise, kui tegu on õhuliste ja kergete jumestuskreemide ja puudritega.

«Annemarie Börlindi kosmeetikatooted on hüaluroonhapperikkad ja ökoloogiliselt puhtad,» selgitab Loore. «Seega võib neid julgelt kasutada ka suvel intensiivse päikese korral ja ei ole vaja karta, et tekiks pigmendilaigud või muud nahaprobleemid. Tundliku nahaga inimestel on eriti oluline kasutada ökomeigitooteid, sest keemia ei sobi õrnale nahale ja võib tekitata allergiat ja aknet.»

Loore kuus sammu imekauni pruudimeigini:

1. Jumestuskreemina kasutasin niisutavat Annemarie Börlind Moisturizing Make-up jumestuskreemi (toon Hazel), mis tagab naha sügavniisutuse. Hajutasin natuke ka dekolteele, et piltidel ei jääks näha näo ja kaela erinevus.

Foto: Tootja foto

2. Pruut kipub ikka enne tähtsat päeva närveldama ning ei pruugi saada hästi und, mis paistab aga kahjuks näost ka välja. Väga tähtis on peita silmaalused tumedad rõngad. Selleks kasutasin peitepulka Concealer Natural.

3. Püsiva meigi jaoks peaks kindlasti kasutama puudrit, et meik korralikult fikseerida. Fikseeritud meik püsib tunde ja jääb kaunis ka piltidel. Kandsin suure puudripintsliga nahale puudrit Annemarie Börlind Compact Powder (toon Sun), mis sobib hästi päevitunud naha puhul ja tänu valgustpeegeldavatele osadele ei tule ka kortsud esile.

4. Silmameigis kasutasin mahedaid pruunikaid toone, mis on päevameigis väga loomulikud ning sobisid ka pruudi silmavärviga.

Foto: Tootja foto

5. Ripsmed värvisin kauapüsiva ja pikendava Annemarie Börlind Long Lasting Volume Mascaraga, et silmameik püsiks hommikutundideni.

Foto: Tootja foto

6. Huuled on pruudimeigis tähtsal kohal ja võiksid olla välja toodud. Seepärast on hea teha kõigepealt huulekontuur pliiatsiga ja pärast värvida huuled pintsli abil huulepulgaga. Kasutasin tooni Nude. Huulepulga tooniks valisin fuksiaroosa, mis sobis pulmavärviga. Huulepulk sisaldab samuti botaanilist hüaluroonhapet, mis hooldab, ei kuivata nahka ja muudab huuled täidlasemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles