Seitse sekspoosi, mis põletavad kõige paremini kaloreid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuel hooajal tuleb meil kõigil peale värske motivatsioon, et silgata trenni ja hakata tervislikumalt toituma. Kui aga kohe kuidagi spordiklubisse ei jõua, tasub hoopis magamistoa poole vaadata – jah, on olemas sekspoose, mis treenivad lihaseid vaat et sama hästi kui higistamine jõusaalis! Kuigi treeningut see muidugi ei asenda, on vähemalt topeltmõnus…

1. Misjonäripoos. Kuigi võib mõelda, et tegu on kõige igavama positsiooniga, mida seksides kasutada, võib tegelikult misjonäripoosi «õigesti tehes» oma kere süvalihaseid tugevdada. Oluline on jälgida, et partnerile vastu liikudes ei tõstaks sa oma keha mitte selja abil, vaid kasutad selleks süvalihaseid. Lisaks on tegemist hea võimalusega treenida oma peput: mida rohkem sa tuharalihaseid pingutad, seda rohkem need ka vatti saavad.

2. Koerapoos. Et anda vunki juurde vanale heale koerapoosile, kus naine põlvitab mehe ees, võid proovida toetada käed seinale ning nii partnerile vastu suruda – nii saad treenida ülakehalihaseid ja biitsepseid-triitsepseid. Samuti võid proovida kätele toetudes teha kätekõverdusi: tõsine treening!

3. Naine peal. Klassikaliselt toetuvad selles positsioonis naise jalad voodile või põrandale ning liigutused on väga sarnased ratsutamisega. Seega töötavadki selles asendis kõige rohkem alumised kõhu- ja vaagnalihased, aga samuti tuharalihased. Sama kehtib, kui pöörad mehele selja ja toetud üles-alla liikudes tema jalgadele. Kui soovid «treeningut» veelgi intensiivistada, proovi põlvitamise asemel kükitamist ja anna veelgi enam tööd pepule-puusadele.

4. Lootoseasend. See istuv asend, kus naine on mehe süles, näoga tema poole, võib olla pealtnäha väga passiivne, aga tegelikult saavad tööd nii kerelihased, mis keha stabiilsena hoiavad, kui ka tuharalihased.

5. Püsti. Püsti seksimine pole kindlasti igaühele, sest see positsioon eeldab, et mees tõstab naist. Selle asendi üks variant, kus naise üks jalg toetub põrandale, treenib hästi jalalihaseid. Kui naine aga mõlemad jalad ümber partneri sõlmib, saavad tööd käelihased, et end kenasti paigal hoida.

6. Sild. Silla-positsioon eeldab, et naine toetub põlvitava mehe suunas kätele ja jalgadele 90-kraadise nurga all – umbes nii, nagu kooli ajal sai kehalise kasvatuse tundides silda tehtud. See on kindlasti edasijõudnute asend ning tööd saavad paljud lihasgrupid: biitseps, triitseps, kõhu-, tuhara-, reie- ja säärelihased. Selle asendi modifikatsioon on mitte toetuda kätele, vaid turjale. See on kindlasti mugavam, kuid samas saavad alakeha ülal hoidmise käigus lihased veelgi enam tööd. Silla kolmas variant on tõmmata mees enda peale ning hoida kätega tal ümbert kinni, samal ajal jättes jalad põrandale ja ülakeha kergitatuna.

7. Kõhuli. Leba kõhuli, aseta kõhu alla padi ja tõsta jalad põlvest. Kui tagant lähenevale mehele vastu liigud, pingutad tuharalihaseid, jalgadest hoides aga treenid biitsepsit. Lisaks on tegu väga mõnusa asendiga teile mõlemale – ja seda mitte treeningu mõttes…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles