Teaduslikult tõestatud asjad, mis muudavad naise atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alaia Baldwin, Ireland Baldwin ja Hailey Baldwin.
Alaia Baldwin, Ireland Baldwin ja Hailey Baldwin. Foto: XPX/Starmax/EMPICS Entertainment

Moeajakirjadest ja internetist võib leida lõputult teavet, millised rõivaesemed naistele kõige paremini sobivad ja millised värvitoonid rõhutavad kõige paremini üht või teist kehaosa. Kuna seesugust infot on väga palju, on keeruline välja valida, milliseid nõuandeid rakendada.

Naiste elu lihtsustamiseks koostas ajakiri Marie Claire nimekirja seitsmest asjast, mis muudavad teadlaste hinnangul iga naise atraktiivsemaks. Loe ja mõtle, kas sul on need asjad olemas!

  • Kõrge kontsaga kingad

Teadlased on tuvastanud näiteks selle, et kõrged kingad muudavad naised meeste silmis atraktiivsemaks ja mehed on tunduvalt abivalmivad, kui kõrgete kingadega naine satub hätta.

Emily Ratajkowski (AFF)
Emily Ratajkowski (AFF) Foto: © LuMarPhoto/AFF-USA.COM/AFF/EMPICS Entertainment
  • Väike must kleit

Mitmed uuringud on tõestanud, et just must värv on see, mis muudab naise meeste silmis seksikamaks, enesekindlamaks ja intelligentsemaks.

Eiza Gonzales (AFF)
Eiza Gonzales (AFF) Foto: © Tammie Arroyo / AFF-USA.COM/AFF/EMPICS Entertainment
  • Õlgu paljastavad pluusid ja kleidid

Arvad, et mehi erutavad vaid rinnad või pepu? Arva uuesti. New South Walesi ülikooli teadlased leidsid, et meestele meeldib väga vaadata ka naiste õlgu ja käsi.

Olivia Palermo (SIPA)
Olivia Palermo (SIPA) Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA
  • Punane värv

Punast peetakse kire, armastuse ja romantika värviks. Võib-olla see selgitab ka, miks meeldib meestele naiste seljas näha just punaseid rõivaid.

Lake Bell (AFF)
Lake Bell (AFF) Foto: LuMarPhoto/AFF/EMPICS Entertainment
  • Liibuv kleit

Kuigi meestele meeldivad naised, kel on pikad ja sihvakad jalad, meeldib neile ka see, kui naisel on n-ö liivakellafiguur. Seetõttu võiksid naised kanda võimalikult palju liibuvaid kleite, mis toovad nende figuuri kaunilt esile. Kui sul on kurvikas keha, ära varja seda.

Kate Winslet (Empics)
Kate Winslet (Empics) Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment
  • Huulepulk

Prantsusmaal tehti uuring, millest selgus, et punast huulepulka kasutavad ettekandjad said meessoost klientidelt rohkem jootraha. Bostoni ülikooli teadlased leidsid aga, et mõõdukalt meigitud naised on meeste arvates ilusamad ja usaldusväärsemad.

Hailey Baldwin (Empics)
Hailey Baldwin (Empics) Foto: XPX/Starmax/EMPICS Entertainment
  • Päikeseprillid

Kuigi seda pole teadlased kindlaks teinud, teab iga enesekindel naine, et päikeseprillid võivad riietusele väga palju juurde anda. Pealegi lisavad päikeseprillid välimusele müstikat ja garanteerivad, et paljud uudishimulikud pilgud on sinule naelutatud.

Nicole Scherzinger (BuzzFoto)
Nicole Scherzinger (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles