Sügismeiki valides võta eeskuju kuulsustelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Emma Watson, Kylie Jenner, Zendaya.
Vasakult: Emma Watson, Kylie Jenner, Zendaya. Foto: SCANPIX

Soe augustikuu sai läbi ja nüüd saame nautida esimese sügiskuu kauneid värve. Kuulsused on teistest alati sammu võrra ees, seega pole mingi ime, et kuulsad naised on juba suvise meigi sügismeigi vastu vahetanud.

Võta neilt eeskuju ja vii oma meigikotis läbi väike puhastuskuur, soovitab Style Caster.

Emma Watsoni meigis peitub kõik, mis meile suve lõpu ja sügise alguse juures meeldib: lihtne ja ilus silmameik; täidlased, ent piiratud kulmud; väga julge huulepulgatoon. Põsesarnadele tupsutatud korallroosa põsepuna liidab kõik selle kenasti kokku. Tasakaal ja harmoonia on põhilised selleks, et intensiivsed värvitoonid ei hakkaks domineerima.

AFP
AFP Foto: GERARD JULIEN/AFP

Kylie Jenneril on alati väga lopsakad ja kadestusväärsed kiharad. Tema hallid läätsed tekitavad küll küsimusi, kuid mahedad lillad küüned sobivad sügisesse ideaalselt!

AFP
AFP Foto: Vivien Killilea/AFP

Chanel Imani dramaatiline kassisilmameik sobib ideaalselt kokku suvepäikesest puudutatud naha ja läbipaistva, ihukarva huuleläikega. Juuksed on kenasti patsi pandud ja see tõmbab rohkem tähelepanu silmameigile ning kulmudele.

Sipa
Sipa Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Lizzy Caplani pronksikarva suitsusilmameik ja õrnroosa huulepulk sobivad sügisvärvidega ilusti kokku. Kui soovid samasuguseid selgelt piiritletud kulme, kasuta läbipaistvat kulmugeeli, mis aitab kulmukarvu paigal hoida.

AFP
AFP Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Zendaya on kenasti kokku sobitanud tagasihoidliku meigi ja julge 1990. aastate rõivamoe. Võta temalt eeskuju ja võõpa huuled pruuniks ning tee silmadele kergelt suitsune meik.

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Nick Smith/Nick Smith/BuzzFoto.com

Alison Brie silmatorkav huulepulk on ideaalne veel viimaseid suvepäevi meenutama. Kui soovid sama lopsakaid ripsmeid, proovi vahelduseks võltsripsmeid, sest just nendega saab saavutada sellise tulemuse nagu pildil. 

AFP
AFP Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles