Miks ei tasuks olla suhtes inimesega, kes ei soovi sinu sõpradega suhelda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes võib reetmist ja lugupidamatust esineda mitmel erineval moel. Näiteks võib üks partner teist petta, kritiseerida või lausa lüüa. Ent lugupidamatuseks võib nimetada ka seda, kui üks partneritest ei soostu kallima pere või sõpradega suhtlema.

Selline käitumine näitab, et partner ei austa sind ega võta teie suhet tõsiselt. Lisaks neile märkidele on veel mitmeid, mida ei tohiks tähelepanuta jätta, kirjutab Elite Daily.

1. Partner võib olla ebakindel

Kallima sõpradega kohtumine tähendab seda, et sa oled valmis kriitikaks, mis tuleb inimeste poolt, kes soovivad sinu kallimale vaid parimat. Enesekindel kaaslane ei pelga kallima sõpradega kohtumist. Kui sinu kallim ei soostu su sõbrannade või sõpradega kohtuma, siis mõtle hoolikalt, miks ta nii käitub.

2. Partner võib midagi häbeneda

Isegi, kui sina ei näe teda kohe alguses läbi, võib ta karta, et su sõbrad näevad. Sõprade jaoks pole oluline see, et teie voodielu on imeline, nemad suudavad teid ja teie suhet kaine pilguga vaadata ning ilmselt annavad teada, kui midagi peaks silma jääma.

3. Partner ei taha, et tema kujutluspilt sinust saaks häiritud

Võimalik, et partner ei näe sind sellisena, nagu sa oled. Sa oled tema jaoks võib-olla lihtsalt selline inimene, kes talle meeldib. Sinu sõpradega kohtumine muudaks sind aga tõeliseks ja ta ei taha seda ohtu seada.

4. Partner on antisotsiaalne

Ta ei tunne huvi selle vastu, et sinu sõpradega koos välja minna ja ta eeldab, et ka sina jääd koos temaga koju. Ta on antisotsiaalne ja üritab ka sinus seda esile tuua.

5. Partner on argpüks

Sõpradega kohtumine võib mõne paari jaoks olla esimeseks raskeks sammuks, mida üheskoos astuda. Kui partner pole võimeline sinuga koos seda sammu astuma, kuidas saad sa kindel olla, et ta on järgmisteks ja veel suuremateks sammudeks valmis?

6. Partner ei hinda seda, mis on sinu jaoks oluline

Sõbrad on sinu jaoks tähtsad, aga partner ei oska neid hinnata. See on tõsine probleem. Inimesed on suhtes õnnelikud siis, kui neid toetatakse, mitte ei kritiseerita ega tekitata tunnet, et nad teevad midagi valesti.

7. Partner on kontrolliv

Kui partner pole valmis sinu sõpradega tutvuma ega suhtlema, siis see annab sulle märku, et sa peaksid eelistama teda oma sõpradele. Ta tekitab sinus süütunde iga kord, kui lähed oma sõpradega välja. Ta üritab sind sulle tuttavast maailmast välja tõmmata.

8. Partner ei soovi sinu teisi külgi tundma õppida

Ta ei hooli sinu minevikust ega sinu saladustest. Talle piisab neist asjadest, mida ta hetkel sinu kohta teab ja ta ei tunne huvi selle vastu, milline sa oled oma sõpradega. 

9. Partner sunnib sind valima

Ta paneb sind sageli ebaausasse olukorda ja tekitab tunde, et pead valima tema ning sõprade vahel. See asetab sind keerulisse olukorda: sõbrad võivad sinu peale pahaseks saada ja tema võib lausa vihastada.

10. Partner ei viitsi pingutada ka sinu perekonnaga

Tõenäoliselt ei vaevu kallim ka sinu perekonnaga suhelda. Ta ei hooli sellest, et tema keeldumine perekondlikest üritustest osa võtta võib panna sind väga ebamugavasse olukorda.

11. Partner ei usu, et tal võiks sinu sõpradega midagi ühist olla

Siinkohal on probleemiks see, et sinul on oma sõpradega ju väga palju ühiseid jooni. Kui partner ei soovi seda tunnistada või arvab, et tal poleks sinu sõpradega millestki rääkida, siis see on otsene löök sinu pihta. Võib-olla pole teil kahel nii palju ühist, kui oled siiani arvanud.

12. Partner hindab oma elu rohkem kui sinu oma

Tema ei viitsi sinu sõpradega suhelda, kuid eeldab, et sina suhtled tema sõpradega. Tema sõbrad on ta silmis väärtuslikud, kuid sinu sõbrad mitte. Ta väidab, et saab su sõpradega kokku esimesel võimalusel, aga seda ei paistagi tulevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles