Naismodellid, kes kannavad meeste rõivaid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casey Legler 2013. aastal Michael Bastiani moe-show'l.
Casey Legler 2013. aastal Michael Bastiani moe-show'l. Foto: Pasha Antonov/Michael Bastian

Moemaailm on üsna mitmekülgne ja transseksuaalsed või androgüünsed modellid ei üllata enam kedagi. Ent mõni naismodell on mehe rollis niivõrd veenev, et võib nii mõnegi meesmodelli töö ära napsata. Kes need naised on?

Casey Legler oli esimene naismodell, kes on modelliagentuuris Ford Models arvele võetud meesmodellina. Selle aasta alguses oli esimene kord, mil Legler võttis osa reklaamikampaaniast, kus tal tuli kanda naiste rõivaid.

Michael Bastiani 2013. aasta moe-show (Michael Bastian).
Michael Bastiani 2013. aasta moe-show (Michael Bastian). Foto: Pasha Antonov/Michael Bastian

Erika Linder kirjutab enda kohta Twitteris, et tal on «liiga palju kujutlusvõimet selleks, et olla vaid ühest soost». Rootsist pärit Linder on üles astunud reklaamikampaaniates, kus ta ise on samal ajal nii naise kui mehe rollis. 

Louis Vuittoni moe-show (AFP).
Louis Vuittoni moe-show (AFP). Foto: ROBYN BECK/AFP

Jenny Shimizu on üsna suure kogemuste pagasiga modell, kes on üles astunud nii naiste kui meeste rõivaste reklaamides. 2013. aastal oli tema üks mitmest naismodellist, kes kõndis Givenchy sügismoe show'l meeste rõivastes.

(Givenchy)
(Givenchy) Foto: Giovanni Giannoni/Givenchy

Saskia de Brauw on Hollandist pärit modell ja kunstnik. De Brauw on osalenud nii naiste kui meeste rõivaste reklaamikampaaniates, üheks tähelepanuväärsemaks tööks on olnud ilmselt Yves Saint Laurent'i meestekollektsiooni reklaamikampaania.

(AFP)
(AFP) Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP

Tamy Glauser on üles astunud nii Rick Owensi kui Jeal Paul Gaultier'i moe-show'del. Tänu oma ainulaadsele välimusele ja siilisoengule on ta meeste moe-show'del üsna nõutud modell. 

(Givenchy)
(Givenchy) Foto: Giovanni Giannoni/Givenchy

Elliott Sailors alustas tavalise modellina, kes reklaamis ujumisrõivaid ja erinevaid naiste rõivaste kollektsioone. Aga selleks, et oma karjäärivalikuid laiendada ja karjääri pikendada, otsustas Sailors hakata tööle ka meeste rõivaste modellina. 

Elliott Sailors paremal (Sipa).
Elliott Sailors paremal (Sipa). Foto: BFA/Ben Rosser/BFAnyc/Sipa USA

Ashleigh Good osaleb peamiselt naiste rõivaste reklaamides ja moe-show'del, kuid näiteks 2013. aastal kasutas Givenchy moemaja Goodi hoopis meeste rõivaste moe-show'l.

(Givenchy)
(Givenchy) Foto: Giovanni Giannoni/Givenchy
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles