Tähelepanu moesõbrad: just need on ehtemoe hetketrendid!

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui astuda ehte- ja aksessuaarilettide juurde, võib hetkeks silme eest kirjuks tõmmata: nii palju ilusaid sädelevaid kilinaid-kulinaid, tahaks kohe kõike osta! Kuidas aga vältida moefopaad ning kaunistada end trenditeadlikult? Nõu annab Postimehe naisteportaali lugejatele ehtebrändi Pandora Balti riikide esindaja Rasa Vereniūtė.

         Rasa Vereniūtė
         Rasa Vereniūtė Foto: Pandora

«Selle hooaja ehted pakuvad luksuslikke ja elegantseid disaine, mis on ometi samal ajal ka ajatud,» annab Vereniūtė nõu ning lisab, et sellesügisene ehtemood on kindlasti lilleline ja naiselik. Karikakramotiividest suurte lopsakate õiteni – just see on praegu in.

Vereniūtė kinnitab, et praegune ehtemood soosib ajatut ja klassikalist joont. «Lase end inspireerida, ükskõik, kas sulle meeldivad lihtsad hõbedased käevõrud või kalliskividega kullatud kunstiteosed. Vahepeal piisab ka tagasihoidlikust käevõrust, et oma välimust täiustada,» teab asjatundja. Igapäevaseks look’iks võid valida tagasihoidlikuma võru, õhtuseks pidulikuks ürituseks aga käe ümber neid rohkem kuhjata.

«Ära unusta lisada värve! Sel sügisel rokivad pastelsed roosad ja oliivirohelised toonid. Roosa rabavad varjundid on loomuldasa naiselikud ning daamilikud. Oliiviroheline on aga uute alguste, arengu ja külluse värv,» avaldab Vereniūtė. Nende kahe tooni omavaheline miksimine lisab igale outfit’ile särtsu.

Ära pinguta üle!

«Peamine viga, mida ehteid valides tehakse, on vale suurus. Seega kontrolli mitu korda enne otsuse tegemist, kas ehe istub õigesti ja hästi,» õpetab Rasa Vereniūtė. «Naised kipuvad ka miksima eri stiilides ehteid, lootuses, et paistavad nii rohkem silma. Kui sa aga tegelikult tahad rõhutada oma sõrmust, kaelaehet või käevõru, pea meeles kuldreeglit: vähem on rohkem!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles