Keskealine mees kulutab «sponsorina» noorte naiste peale suuri summasid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

John on 40. eluaastates mees, kes elab Miamis. Ta on 185 sentimeetrit pikk, hoolitseb oma välimuse eest ja teenib hästi. Lisaks sellele on tal ka inglise aktsent, mistõttu paistab ta olevat paljude naiste ideaalmees. Miks siis maksab John iga aasta sadu tuhandeid dollareid, et kohtingutel käia?

Men's Healthi ajakirjanik otsustas selle välja uurida ja küsis Johnilt, mille poolest erineb «sponsorlus» näiteks prostitutsioonist, mõlemal juhul maksab mees ju naisele seksi eest. «Ma ei korja neid tüdrukuid ju tänavalt üles. Me kohtume, ma õpin neid tundma ja aitan neid majanduslikult. Kui ma oleksin abielus, teeksin oma naise heaks ju sama. Ma näen, et need naised vajavad teatud stabiilsust oma ellu ja ma saan seda neile pakkuda. Aga kui seks mängust välja jätta, siis ma ilmselt seda ei teeks,» tunnistas mees ausalt.

Johni sõnul sai temast «sponsor» umbes kolm aastat tagasi. Ta arvas, et sellised «suhted» on palju lihtsamad ja nendega kaasneb vähem stressi. «Kui oleksin tavalises suhtes, siis peaksin rohkematele asjadele mõtlema. Praegu ma aga tean, mis seis on. Tüdrukud teavad, miks ma nendega olen,» leidis ta.

Kuidas sellised «suhted» üldse alguse saavad – kas naine läheneb mehele või vastupidi? John tegutseb peamiselt internetis (veebilehel sugardaddie.com), kuid seal kehtivad samad reeglid, mis päriselus: naised eeldavad, et mehed teevad esimese sammu. «Naised alustavad ise üsna harva juttu, seega mul on oma käitumisviis. Mina teen tavaliselt esimese sammu.»

Kas esimesel kohtingul arutatakse raha üle või teavad tüdrukud ette, kui palju on John valmis maksma? «Hetkel kohtun ma mitme neiuga ja me kõik teame, miks me oleme sellel veebilehel end kasutajaks registreerinud. Aga see rahaline pool võib varieeruda. Mõne naise jaoks pole mingi probleem küsida asju, mida ta tahaks,» tõi John näiteks. Mehe sõnul on alati aru saada, kas naine on juba kogenud või mitte – mõni naine võtab kohe «taskuraha» jutuks, teine viivitab selle teemaga.

Ent mis on see, mis tekitab mehes tunde, et need noored naised on tema abi väärt. Millised omadused on need, mis on Johnile atraktiivsed? «Ma eelistan endast nooremaid naisi. Mulle meeldivad kahekümnendates eluaastates naised. Võib-olla see mõjub mulle hästi, kui mul on käevangus noor naine. Kui ma saan naisega esimest korda kokku, siis ma saan üsna kiirelt aru, kas soovin temaga midagi arendada või mitte. Sisetunne ütleb seda,» lausus John ja lisas, et on kohtunud tõeliste kaunitaridega, kuid tal pole alati tekkinud n-ö õiget tunnet.

Mees tunnistas, et kui mõni naine peaks talle ütlema, et soovib enamat, siis ta peaks selle suhte lõpetama. «Ühe neiuga oli nii, et mulle tundus, et ta soovib mind ära kasutada. Ta käis muudkui peale ja nõudis enamat. Ma tüdinesin sellest ära. Mitte seksist, aga sellest olukorrast. Ma ei võtnud temaga enam ühendust ja blokeerisin tema telefoninumbri,» vastas John ausalt.

Kas mees pole mõnda naisesse ära armunud? Intiimses suhtes on tihtipeale ju keeruline armastuse tekkimist vältida. «Ma olen paaril korral arvanud, et olen armunud, aga siis on kaine mõistus mulle öelnud, et tegemist on hoopis kirega,» sõnas John. Mees rääkis, et kohtub iga tüdrukuga 2-3 korda kuus. Kohtumiste vahel ta naistega eriti ei suhtle. 

Minimaalselt kulutab mees naistele igas kuus 70 000 dollarit, kuid ta tunnistas ausalt, et tavaliselt on see summa pigem 100 000 dollari kandis. Ta ütles, et tema jaoks pole see pahe või sõltuvus, ta võtab seda kui suhtlusviisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles