Kaheksa märki, et pole põhjust kallimat petmises kahtlustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmine on üks halvemaid asju, mis suhtes võib juhtuda. Tekib tunne, et sinust ei hoolita ja samas tekitab see suurt viha. Sa ei tea enam, keda usaldada ja keda mitte. Aga kuidas kindlaks teha, kas sinu armsam võib sind petta?

Teadlased on uuringutega tuvastanud mõned jooned, mis on omased meestele, kes võivad tunda huvi kõrvalsuhete vastu. Kui ükski neist märkidest ei kehti sinu mehe kohta, siis sa ei pea muret tundma, kirjutab Cosmpolitan.

1. Teie sissetulekud on võrdsed

Teadlased on kindlaks teinud näiteks selle, et kui partnerid teenivad võrdselt, siis ei ole ohtu, et üks neist mõtleks petmisele. Kui mees teenib naisest märgatavalt suuremaid summasid, võib ta tunda huvi kõrvalsuhte loomise vastu. Sama kehtib ka nende meeste kohta, kes teenivad naistest tunduvalt väiksemaid summasid. Kui teie sissetulekud on enam vähem võrdsed, siis pole muretsemiseks põhjust.

2. Tema sõbrad on oma kallimatele truud

Muide, petmisele võivad rohkem mõelda need, kelle sõbrad on samuti petjad. Kui mehe sõbrad on usaldusväärsed ja truud, siis on ka mees ise truu. 

3. Mees tunneb, et teda armastatakse ja usaldatakse

Uuringud on näidanud, et enamik mehi ei peta sugugi sellepärast, et suhe ei pakuks neile rahuldust. Nad petavad hoopis seetõttu, et nad otsivad emotsionaalset rahuldust, millest võib praeguses suhtes puudu jääda.

4. Ta on ekstravert

Ekstraverdid ei kipu teiste mõjutustele alluma. Teadlased on leidnud, et introverdid võivad tõenäolisemalt petta, kuna nad nõustuvad rohkem ettepanekutega, mis neile tehakse. Kuigi su ekstravertse loomuga mees käib sageli väljas ja tutvub uute inimestega, ei pruugi see midagi halba tähendada.

5. Ta näeb välja selline, et tema küll ei petaks sind

Teadlased on läbi viinud ka sellise uuringu, millest selgus, et mehe välimus võib reeta, kas teda saab usaldada või mitte. Nimelt kui mees näeb selline välja, et tema küll kõrvalsuhte peale ei mõtleks, siis ilmselt nii ka on. Põhimõtteliselt võib öelda, et usalda selles osas oma kõhutunnet.

6. Ta naudib rasket muusikat

Üks uuring näitas, et mehed, kes kuulavad heavy metal muusikat, petavad kõige väiksema tõenäosusega.

7. Tal on suur perekond

Tutvumisleht Seeking Arrangements viis läbi uuringu, mis näitas, et kõige suuremad petjad on tavaliselt üksikud lapsed. Kui mehel on mitu õde-venda, siis ei tasu teda kahtlustada.

8. Tal on raskusi erektsiooni saamisega

Teadlased on uuringutega avastanud ka seda, et kõige rohkem petavad mehed, kellel on väga kerge erektsiooni saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles