Iluabi reisikotti

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed pole paraku disainitud selleks, et suurtel kiirustel hermeetilistes plekkpurkides mööda õhku ringi lennata. Kuidas teha nii, et nahk värske säiliks?

Foto: PantherMedia

Lennukisse ronides sokutame suurema osa ilukraami äraantavasse pagasisse – turvakontroll kiirem, kott kergem, jama vähem. Olen ka ise sageli nii teinud ja mõelnud – keda see huvitab, kuidas lennureisil välja näen? Selgub, et mind ennast. Kuidagi ei taha tuju hea püsida, kui katkutud troll vetsupeeglisse ilmub. Parem on mõni iluvidin kohe ettenägelikult kotti pista. Lisaks asju, mis naha kiirelt ära klaarivad, kui lennuk sihtkohas sussid maha paneb.

Foto: Illustratsioon: Martin Perens

1. Mádara Cellular Nutrient sprei 24.65

Kuivavale nahale mõeldud leevendus, mida võid pihustada ka meigi peale. 100 ml pudel tasub pardale kaasa võtta. Unikaalne niisutav segu kasemahla ja hüaluroonhappega, mis hoiab naha noore ning värske.

2. Dr.Hauschka salvei-mündideo 12.75

Hea deodorant on reisi tähtsaim tegelane. Vali vahend, mis ebameeldivad lõhnad neutraliseerib, kuid loomulikku higistamist ohjeldab. Mõnusalt värske ja mõrkjas, ürdine aroom.

3. La Biosthetique juuksepuuder 17.-

Lennukites on meeletult tolmu ja soeng vajub nukralt norgu. Ludupäisusest päästab imelihtsalt ülipeene koostisega värskendav puuder.

4. Mádara tooniv päevakreem 10.-

Sulgkerges kreemis on ühendatud hooldus ja valgust peegeldav jumestus. Hajub imekergelt, ühtlustab nahatooni, niisutab ja paneb näo särama.

5. GloMinerals mineraalpuuder 47.-

Mati jume kindlustab nahasõbralik mineraalpuuder, kompaktsel kujul on seda eriti mugav kaasa võtta.

6. Oriflame Power Shine huuleläige 6.90

Prismapärlitega hooldav huuleläige annab ruumilise sära. Nii lihtne kasutada, et kauni tulemuse saad ka jooksu pealt huultele kandes.

7. Maybelline The Colossal Go Extreme ripsmetušš 10.99

Siuh-säuh tušiga ja ongi silmad pikkade-tihedate ripsmetega raamitud. Juba ühe tõmbega on ripsmed külluslikult tušitatud ja neist saab efektne lehvik.

8. Dr.Hauschka ergutav kehaõli 19.11

Kasuta juba enne reisi – niisutab ja pinguldab nahka ning ergutab meeli. Sidrunhein ja põldosi elavdavad ainevahetust, mida lendamine häirib.

9. Domina Elegans 5D Ultimate Moisturize Serum 15 ml 37.90

5D-efektiga superniisutaja ennetavaks teraapiaks, mis rahustab, silub kortse ja teeb naha siledaks. Hüaluroonhape ja taimsed tüvirakud hoiavad niiskustaset.

10. Domina Elegans 5D Rejuvenating Mask 7 ml 9.50

Mask maandudes peale ja kõik lennumured on murtud – muudab jume säravaks ja klaariks, tõstab toonust, niisutab, puhastab põhjalikult. Hapnikurikas vaht tungib naha sisse ja noorendav efekt kestab kolm päeva – lühemaks ärireisiks on sellest küll ja veel.

11. Unemask Ööloom (ooloomstore.com; Eesti disaini poed) u 28.-

Pehmest vildist lõbusa looma näoga hea une kindlustaja – unest paremat ilurelva pole!

Foto: Ööloom
Foto: Ööloom
Foto: Ööloom
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles