Karl-Erik Taukar korraldas paintballilahingu!

Heili Klandorf
, Postimees Elustiil juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval hakkab sündima põnevaid hitte, sest algab Kanal 2 saate «Laula mu laulu» uus hooaeg. Esimese saate peremees on Karl-Erik Taukar, kes viis kaaslased lahingusse juba enne avasaadet. Kes on paintball’is kõige kõvem käsi?

Karl-Erik Taukar (26) sai laiemalt tuttavaks, kui jõudis superstaarisaate finalistide hulka. «Laula mu laulu» esimeses saates hakkavad tema lugusid endale suupäraseks vormima Cool D, Laura Remmel, Liisi Koikson, Ivo Linna, Villu Tamme ja Liis Lemsalu. Enne saadet viis Taukar aga sõbrad paintball’i-lahingusse. «Sinikad on hullemad kui valu ise,» tõdeb Taukar.

Millest tekkis mõte viia kaaslased paintball’i mängima?

Rääkisin enne salvestusperioodi mõne tuttavaga saate eelmistest  hooaegadest. Kõik ütlesid, et esimene õhtu on alati veidi kohmakas ja ebakindel. Paintball lõi vere korralikult käima!

Kes osalejatest oli eriti kibe käsi?

Cool D tundus juba esimestest laskudest nagu vana jalaväelane. Lahe seik oligi kaptenite ehk Cool D ja minu duell. Täristasime teineteise pihta järjest umbes minuti. Hiljem selgus, et paarikümne sekundiga olid mõlemal pidemed tühjad. See, et torust kuule ei tulnud, meie hasarti ei kahandanud.

Kui vanalt pidasid oma esimese lahingu ja kuidas see lõppes?

Kunagi mängisime sõpradega Balti jaama turult ostetud õhupüssidega metsas sõda. Kui paar korda kuuliga näkku olime saanud, otsisime garaažist kaitseprillid. Kusjuures paintball’i mängisin ma nüüd vist teist korda elus. Kõige pikem sõjamäng kestis mul aga üksteist kuud Kuperjanovi jalaväepataljonis.

Mida üldse arvad kaitseteenistusest? Oled äkki ka mõne Kaitseliidu maleva liige?

Ajateenistusest arvan hästi. Käisin seal ära kahekümneaastaselt, mil mul veel tõsisemaid kohustusi ja pidevat tähelepanu nõudvaid asju elus ei olnud. Kindlasti on ajateenistusel palju olulisi rolle peale riigi kaitsevõime tõstmise. Minule oli see pigem 11-kuuline juhtimis- ja suhtlemiskoolitus. Kaitseliidu liige olin keskkooli ajal. Väga kihvt organisatsioon, kooli kõrvale hariv ja asjalik tegevus. Kuna selle organisatsiooni tegevuses ei saa osaleda valikuliselt ja praegu pole mul piisavalt aega, pole ma ka Kaitseliiduga seotud.

Neljapäeval on siis «Laula mu laulu» esimene saade. Kelle versioon sinu laulust üllatas sind ennast kõige rohkem ja miks?

Tegelikult üllatas mind väga Laura versioon loost «Ei näe lõppu». Seda Eric Kammiste ja minu kirjutatud lugu teavad vähesed ja Laura seade oli väga kihvt. Tegelikult oli terve saade üllatusi täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles