Magus elu Chocolala stiilis

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge śokolaadi kook ebaküdooniaga.
Valge śokolaadi kook ebaküdooniaga. Foto: Kristi Lehtis

Väikese Chocolala šokolaadiäri perenaine Kristi Lehtis teab, kuidas elu magusamaks teha: võtad näiteks lusikatäie valge šokolaadiga vaarikakreemi. Veelgi magusamaks võib elu muutuda siis, kui saata seesama maius ülemaailmsele šokolaadikonkursile.

Igatahes võisid Chocolala šokolaadimeistrid eesotsas perenaise Kristi Lehtisega esmaspäeval magusalt õhata. Nende välja mõeldud vaarikakreem võitis ülemaailmse käsitööšokolaadi konkursi Chocolate Awards Ida-Euroopa voorus Budapestis kuldmedali ja startis DHLi kiirpostiga Londonisse finaali Eestit esindama. Igal aastal osaleb sel kokanduse olümpia Bocuse d’Ori kaalukusega võistlusel umbes 15 000 šokolaadimaiustust Ameerikast Skandinaaviani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles