Lugeja kirjutab: seksikas mees ei tohiks olla edev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jon Bon Jovi.
Jon Bon Jovi. Foto: Dan Hallman/AP

Lugejamängu raames saime kirja naiselt, kelle arvates ei tohiks seksikas mees olla edev.

Seksikas võib olla mitut moodi. Mina isiklikult pooldan konservatiivset joont. Seksikas mees ei tohiks olla edev. Liigne pingutatus jätab lameda mulje. Mees peaks riietuma lihtsalt ja mugavalt. Näiteks ei meeldi mulle ülikond – võib-olla on asi selles, et hästi istuva ülikonnaga meest on harva näha. Enamasti on ülikond viletsa lõikega või hooldamata. Pigem siis juba teksad ja T-särk. Ja särk käib püksi, mitte pükste peale.

Mulle ei istu mitte sugugi tänapäeva mood, kus särki pükste peal kantakse. Mehe ehteks olgu ainult käekell. Ja mitte nutikell. Igasugused nöörid-helmed-amuletid on liigsed. Juuksed olgu lühikesed ja ei mingeid soenguid! Möönduse teeksin vaid lauljatele, surfaritele ja jalgpalluritele.

Jalanõud peavad alati korralikud ja puhtad olema. Määrdunud tennised võib veel välja kannatada, aga viksimata ja kulunud kingadest ma aru ei saa (ja seda kohtab nii tihti!).

Seksikas mees oskab viisakalt käituda, jaksab raskeid asju tassida ja oskab naela seina lüüa. Ta ei pea kogu aeg tõestama, et ta on tark ja vinge. Tagasihoidlikkus on voorus.

Tänapäeva edev ja naiselik meestemood mulle ei istu, mis parata. Võib-olla enamik mehi lihtsalt ei kanna seda välja. Ka nn oma stiili ei kanna paljud välja. Tahetakse eristuda, kuid tulemus on lihtsalt veider – on näha, et inimene ei tunne end mugavalt. Pigem jääda siis tavalise, lihtsa riietuse juurde, mis on vähemalt lollikindel. Ja ei mingeid värvilisi sokke. Must nahktagi tõmbab alati otsad kokku. Aga isegi see peab hästi istuma.

Mõned stiilsed ja seksikad mehed: James Bond (no lihtsalt on), Jon Bon Jovi (rokkarile on rohkem lubatud!), Hercule Poirot (elegants!), Bill Clinton (tundub tark ja huvitav ja ikkagi inimene).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles