Pildid ja video: eksmiss Jana Tafenau võttis ette moeloome

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jana Tafenau on algaja disainer, kel tekkis missindusega tegeledes suurem huvi moemaailma vastu. Nüüd on ta Eestis tagasi ja näitab oma vastvalminud kevadkollektsiooni.

Jana Tafenau on lõpetanud TTÜ arhitektuuri eriala, millel töötas ka palju aastaid. 2002. aastal võitis ta Miss Estonia tiitli ja peale seda osales Puerto Ricos Miss Universe konkursil. «Kohe peale tiitlivõitu töötasin modellina euroopa moepealinnades, mis andiski mulle tõuke tegeleda just moealal,» räägib ta. 

Jana Tafenau «City of Romance». Foto:
Jana Tafenau «City of Romance». Foto: Foto: Yuri Hahhalev

«Alates 2011 hakkasin juhtima Moskvas naisterõivaste brändi, töötades paralleelselt erinevate avaliku elu tegelaste stilistina. Sel aastal ma esitlesin oma esimest moekollektsiooni. Kõik etapid tegin ise – disain, modelleerimine ja õmblemine.»

Jana Tafenau kevadkollektsioon 2016. Foto:
Jana Tafenau kevadkollektsioon 2016. Foto: Foto: Yuri Hahhalev

Viimases pildiseerias kasutas Jana Tafenau just Eesti disaini aksessuaare. «Mul on väga hea meel olla tagasi moealal oma kodulinnas,» ütleb Jana, kes soovib tutvustada end moedisainerina laiemale auditooriumile. Vaata lisaks pilte Jana Tafenau 2015 suvekollektsioonist «City of Romance»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles