Näitlejatar Hayden Panettiere on sünnitusjärgse depressiooni tõttu haiglas

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden eelmise aasta augustis rasedana Emmyde jagamisel.
Hayden eelmise aasta augustis rasedana Emmyde jagamisel. Foto: SCANPIX

Hiljaaegu avaldas näitlejatar Hayden Panettiere, kes sai emaks möödunud detsembris, et sünnitusjärgne depressioon on talle väga tuttav teema. Üleeile avaldasid naise esindajad, et Hayden viibib just sellesama raske haiguse tõttu haiglaravil.

Pärast tütrekese Kaya sündi on Hayden (26) aktiivselt vaimse tervise teemadel sõna võtnud ning öelnud: «Sünnitusjärgne depressioon on kindlasti miski, millega ma suudan väga hästi suhestuda. Ma tean, et paljud naised kogevad seda.»

Ta rõhutas, et pole kunagi tundnud oma lapse vastu negatiivseid tundeid ning see on tõsiasi, millest peaks rohkem rääkima – depressioon pole stereotüüpne, see on siiruviiruline ja tunda võib tundeid erineval skaalal.

«See on miski, mis on täiesti kontrollimatu, see on väga valus, see on väga hirmutav ja naised vajavad palju toetust,» ütles Hayden. Loodetavasti vapper naine saab kõik, mis ta vajab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles