Kuidas teha naturaaltoonides silmameik?

Kristina Herodes
, Elustiili toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Efektne silmameik loodusgammas, karamellikarva aktsendiga.
Efektne silmameik loodusgammas, karamellikarva aktsendiga. Foto: Maybelline

Naturaalsed toonid sobivad igas olukorras, igas eas ja igat tooni silmadega. Elustiil teeb selgeks, kuidas väheste värviefektidega imesid korda saata.

Kerge päevameik, õhtumeik, diivameik, kiisusilm - kuidas see täpselt käib? Siin on selged ja lihtsad juhtnöörid ja parimad töövahendid suurepärase tulemuse saamiseks. Usu - igaüks saab oma koduse peegli ees ise hakkama ning korjab oma veidi võimendatud loomuliku iluga komplimente vasakult ja paremalt!

Foto: Maiken Staak
Foto: Maiken Staak

1. Alustuseks paita laule hele kreemikas toon. See peidab veresooned, ühtlustab silmalau ideaalseks lõuendiks ja varjutusi on lihtsam hajutada. Kuna värv ei jää näos sugugi terav, võid selle rahumeeli kanda ripsmepiirist kulmudeni.

2. Keskmine toon kanna kulmuluule silma kohale ning ripsmepiirile nii ülemisel kui alumisel laul. Sama tooniga võid rõhutada ka kulme. Kerge tušš lisaks ja ongi värske ilu valmis. Loomulikuks jumestuseks piisabki kahest toonist.

Foto: Maiken Staak

3. Ruumilisuse andmiseks kanna silma välisnurka V-kujuliselt tumedamat tooni. Kanna sama tooni veidi ka alalaule. Kerge look´i puhul kasuta silma raamimiseks soovi korral pliiatsit ja hajuta kontuur lauvärviga sujuvaks.

4. Diivameik ja kiisusilm tuginevad samale klassikalisele varjutusele.

Foto: Maiken Staak

Esimesel juhul lisa terav lainerijoon - tõmba see hästi lähedalt piki ülemist ripsmerida. Sisemisse nurka tee juuspeen joon, väljapool silmaiirist võid joone veidi lopsakamaks paisutada ja silma välimise nurga pikendus peaks olema samuti hästi peen. Lainerijoone saad teha ka tumedaima tooni ja niisutatud pintsliga. Suitsusilma puhul toetub sinu silmagraafika sarnaselt ettevalmistatud laule. Raami silm pliiatsiga ja hajuta varjutus tumedas toonis lauvärviga pehmeks. Kui soovid teravust lisada võid hajusa varjutuse veel täiendavalt üle joonida laineriga.

Foto: Ilufirmad

Täiuslikud töövahendid

Dr.Hauschka lauvärvipalett 31.85

Siidmatid, peene koostisega ja väga hästi valitud toonid, mis ei kogune kortsukestesse. Saad kerge vaevaga loomuliku jumestuse, glamuurse meigi või kiisusilma, sobivad ka kulmude kujundamiseks. Kaasas detailne õpetus ja profipintsel.

Foto: Clarins
Foto: Clarins

Clarins Pretty Day & Night 46.90

Kaks kaunist paletti, mis lisavad naturaalses gammas jumestusele veelgi glamuuri. Päevapaletile lisavad sära roosa ja sillerdav kvarts, õhtuvalikus on lisaks sensuaalne suitsune lilla ja mustjaspruun.

Foto: Ilufirmad

L’Oréal Paris La Palette Nude 19.90

Fantaasiat tiivustav kümnest pehmest toonist koosnev värviklaver, millega saab teha tuhandeid erinevaid silmameike. Kaasas täpne ja peen pintsel-aplikaator ja mugav suur peegel.

Foto: Ilufirmad

Couleur Caramel Flash meigikarp Daisy 33.50

Nutikas toosis on peegel, kolm loomulikku lauvärvi ja põsepuna, mida kulmuluu kohale kandes saad eriti värske pilgu. Kreemja koostisega orgaaniline ilu.

Foto: Ilufirmad

Isadora Nude Essentials 17.25

Pehme üleminekuna rivistatud kuus tooni liivabeežist pruunini. Sametistes toonides on olemas nii matid kui pärlendavad.

Foto: Ilufirmad
Foto: Ilufirmad

The Body Shop Fresh Nude jumestuskreem 23.50 tooni kohandavad tilgad 18.50

Toonivate tilkadega saad meigipõhja heledamaks või tumedamaks muuta, nahaga ideaalse sobivuse leida või timmida välja vajaliku varjutuse-esiletõstmise värvi.

Foto: Ilufirmad

Maybelline New York The Nudes 14.99

Rikkalik palett 12 värviga, kus loomulike beežikaid-pruunikaid toone täiendab terav must. Olemas on nii matid varjutusvärvid kui sädelevad highlighter’id, eriti kaunis kuldpruun ja šampanjatoon.

Foto: Ilufirmad

Essence All About Nudes palett 4.49

Pehmed värvigamma, kus on olemas matid, pärlendavad ja metalliktoonid – kõik vajalik loomulikult kauni silma maalimiseks.

Foto: Ilufirmad

M.A.C Studio Waterweight jumestuskreem 40.-

Geel-seerum, mis on nahal sama kerge nagu vesi. Katab õhuliselt, ühtlustab valguse ja kaotab kõik ebatäiuslikkused, peitmata samas nahka. Täiuslik partner nude-jumestusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles