Kuidas avaldada muljet ja olla kütkestavam?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro/ScanPix

Kui sa otsid siit retsepti, mis paneks kõik vastassooesindajad sinusse armuma, pead paraku pettuma. Küll aga on võimalik teaduslike uuringute kaudu avastatud nippide abil oma šansse suhtemaastikul pisut parandada. 

Business Insider toob välja psühhoterapeut Gary Neumani kõige lihtsamad nipid, kuidas kellelegi silma jääda ja olla atraktiivne. 

1. Vaata silma!

Silmside teeb vestluskaaslased omavahel lähedasemaks. Armunud inimesed vaatavad teineteisele silma 75 protsenti koos oldud ajast. 

2. Ole hea kuulaja!

Kui tahad, et silmarõõm armuks sinusse, kuula tema juttu väga tähelepanelikult. Inimestele meeldib see, kui teised tunnevad nende vastu siiralt huvi. 

3. Tunnusta teda!

Kõik tahavad tunda end võitjana ja kui sa suudad oma silmarõõmus sellist tunnet tekitada, oskab ta seda tõenäoliselt hinnata. 

4. Naerata!

Naeratamine on heade suhete loomisel üks kõige tähtsamaid tegevusi. Naeratades tundus sõbralik ja avatud, kuid jätad ka enesekindla mulje. 

5. Puuduta!

Puudutused suurendavad turvatunnet ja teevad lähedasemaks. Enne silmarõõmu silitamist ole aga kindel, et ta on sellest huvitatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles