11 kodust abivahendit kuumemaks seksiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksika õhkkonna loomiseks pole vaja muud, kui veidi kavalust ja kujutlusvõimet.
Seksika õhkkonna loomiseks pole vaja muud, kui veidi kavalust ja kujutlusvõimet. Foto: SCANPIX

Hea seks oleneb kõige enam mõtteviisist, mistõttu aitab partneri huvi püsimist kindlustada tema mõtete juhtimine armatsemisele. Selleks tuleks olla aga teadlikum end ümbritsevatest esemetest ja nende piiritust seksikusest.

Vabakutseline kirjanik ja raamatu «Open: Love, Sex, and Life in an Open Marriage.» (Avatult armastusest, seksist ja elust vabameelses abielus) autor Jenny Block selgitas Foxnews.com terviseportaalis, et kõik taandub ettepaneku jõule.

Mitte tõsine ei tule olla, vaid vastupidi – rohkem mängulisust, et vahel seksi vabamalt võtta. See peaks ju ometigi lõbus tegevus olema. Omavahelised saladused või koodid võivad samuti seksikat rolli kanda. Kavalalt käitudes ei saa keegi teine mõista, mis teil partneriga plaanis on.

Järgnevalt toob Block välja need üksteist eset, mis aitavad seksikat õhkkonda luua ja paiknevad omas kodus.

Pipraveski

Mäletate «Seksi ja linna» episoodi, kus tüdrukud arutavad ühe nende partneri varustuse mõõtmeid ning samal hetkel saabub laua juurde ettekandja, kes hoiab käes suurt pipraveskit?

Miks mitte enda armsama toidule korra või paar pipart jahvatada ning silmapilgutuse ja naeratusega hetke veelgi vürtsitada? Blocki kinnitusel jõuab selline sõnum vägagi selgelt kohale.

Oliiviõli

Lisa seda tilkadena toidule või kasta soe ja pehme leib õlisse. Limpsi seda enda sõrmedelt ning loo sügav silmside. Partner võib selle peale küll itsitada või pead raputada, kuid ta teab täpselt, mis plaanid sul temaga on.

Nõudepesuvahend

Soe ja vahutav vesi võib vägagi seksikas olla. Eriti kui teie käed veejoa all kohtuvad, kui ükski must nõu veel valamusse pole jõudnud. Palu partneril vee temperatuuri kontrollida ja lase siis teie kätel kraani all kohtuda. Lühike käemassaaž, serveeritud koos kavala pilguga ja partner on koheselt või sees.

Post

Sa ei pea selle najal üles-alla hõõruma või midagi taolist. Toetades end seljaga vastu posti ja haarates kätega mõlemalt posti küljelt enda taga ning siis tasakesi käed jälle külgedele tuues, ilmub partneri kujutlusse kindlasti mitmeid pilte sinu juhtimisstiilist.

Võrkkiik

See on lihtne. Heidad võrku ja kiigud. See vaatepilt ahvatleb kindlasti partnerit sinuga ühinema ning inspireerib teid ehk hiljem magamistoas liikumist jäljendama.

Puulusikas või joonlaud

Löö sellega paar korda vastu peopesa ning viska partnerile karm, kuid mänguline pilk. Võib talle ka lubaduse hilisemast karistusest kõrva sosistada, kui ta mapidamistöödega abiks pole olnud.

Muusika

Mängi lugusid, mille taustal olete varem armatsenud või mille sõnad sisaldavad kahemõttelisusi. Isegi, kui lapsed läheduses on, pole neil aimugi, mis suunas teie mõtted liiguvad. Sinu partner seevastu kindlasti teab, mis rütmidega see õhtu lõppeb.

Lips

Kasuta lipsu hilisematele sündmustele viitava koodina ning jäta see magamistoa ukselingile rippuma. Armumängudes kasuta seda partneri voodi külge sidumiseks. Kui seda teha ühe korra, siis tuletab see partnerile alati meelde mõned tõsiselt lõbusad hetked, kui ta sind selle või mõne teise lipsu järele sirutamas näeb.

Twister (ja teised mängud)

Täiesti süütud, kui lapsed neid mängivad. Kuid partneriga kahekesi mängides ei pruugi need süütult lõppeda. Mängi Scrabblet uute reeglitega - ainud riivatud sõnad lubatud.

Liumägi

Paigaldage see maja taha aeda ning libistage koos mäest alla, kui lapsed sõbra pool on. Pole lapsi? Keegi ei hakka küsima, kui sellegipoolest liumäe soetate. Lihtsalt tuleb liumägi seada kohta, kus ämm külaskäigul seda nägema ei juhtuks.

Pliiats ja paber

Need võivad osutuda kõige seksikamateks esemeteks kodus. Jäta märkmeid tema portfelli või auto juhiistmele. Pane enda kelmikad soovid paberile kirja ning jäta need väikesesse karpi, kuhu partner saab inspiratsiooni ammutamiseks piiluda. Vahel on raske mõtteid sõnadesse panna, kui pliiatsi ja paberi abil on enda vajadustest lihtsam teada anda.

Kõik on seotud vaateväljas paiknevate esemetega, millel võib olla peidetud tähendus ning kui mugavalt end tunnete, et vihjata, millele need asjad teises kontekstis viitada võivad.

Paljud esemed võivad olla salakoodiks, millest vaid partner aru saab. Jäta puulusikas lauale või paku välja, et peseksite täna koos nõusid - majapidamistööd saavad hoopis uue tähenduse.

Ühemõttelisus on minevik ning seksikad mänguasjad on kindlasti omal kohal. Kodus seksika õhkkonna loomiseks pole vaja muud kui kujutlusvõimet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles