Daniel Craig: James Bond on tegelikult naistepõlgur

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monica Bellucci, Daniel Craig ja Lea Seydoux möödunud neljapäeval Londonis uut Bondi-filmi promomas.
Monica Bellucci, Daniel Craig ja Lea Seydoux möödunud neljapäeval Londonis uut Bondi-filmi promomas. Foto: Reuters / Scanpix

Pole haruldane, et meesnäitlejate puhul peetakse vananemist seksikaks. Kellele meist ei meeldiks halliseguste juustega George Clooney (54) või viimane James Bond, Daniel Craig (47)… Ometi võetakse sageli nende kõrvale filmidesse mängima noori naisnäitlejaid. Igal juhul Daniel Craig leiab, et see on naeruväärne.

Mic.com vahendab Bondi-näitleja intervjuud, milles ta arutas oma viimast filmi «007 Spectre». Intervjuu käigus esitas reporter mehele küsimuse: mida ta arvab sellest, et Bond andis järele «vanema naise võludele». «Vanem naine» on siin loomulikult filmi teine täht, seksisümbol Monica Bellucci (51).

Craig ei hoidnud solvava küsimuse peale keelt hammaste taga ning vastas tabavalt: «Te peate silmas, et ta andis järele omavanuse naise võludele? Jumala eest, me räägime Monica Belluccist! Kui keegi temasarnane soovib olla Bondi-tüdruk, siis tuleb lihtsalt oma õnne tänada!»

Tegemist on väga levinud Hollywoodi topeltstandardiga, kus teatud vanuses naisnäitlejaid enam filmides romantiliste huvidega peategelasteks ei palgata.

Muide, sama intervjuu käigus avaldas Craig veelgi oma feministlikke veendumusi. Kui Bondi meelitavalt naistemeheks nimetati, lajatas Craig otse välja, et Bond on ju tegelikult seksistlik jobu. «Ärme unusta, et ta on tegelikult misogüün. Paljud naised tunnevad tema suhtes tõmmet peamiselt seetõttu, et temast õhkub teatud ohtlikkust ning ta ei püsi kunagi kaua paigal.»

Aplaus, Daniel Craig! Ametlikult meie lemmik-Bond!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles