Soolalõhe kõrvale konjak? Miks ka mitte

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konjakiõhtusöögil: Courvoisierˇ saadik Rebecca Asseline (vasakul) ja laulja Tanja Mihhailova.
Konjakiõhtusöögil: Courvoisierˇ saadik Rebecca Asseline (vasakul) ja laulja Tanja Mihhailova. Foto: Tanel Murd

Hinnalist konjakit ja väärikat viskit peetakse enamasti sellisteks jookideks, mida kaminatule valgel piiskhaaval niisama nautida. Uuemad trendituuled ei pea aga sugugi patuks neid kokteili sisse segada või toiduga paari panna.

Courvoisier` konjakimaja saadik Rebecca Asseline ja üle maailma trendibaare juhtinud Tim Etherington-Judge jagavad juhatust, millised moetuuled valitsevad praegu kokteilimaailmas. Lisaks saab vihjeid, millise toiduga konjakit sobitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles