Pesumodell paljastas, kuidas saavutavad Victoria's Secreti modellid tippvormi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Aldridge 2014. aasta Victoria's Secreti moe-show'l.
Lily Aldridge 2014. aasta Victoria's Secreti moe-show'l. Foto: Leon Neal/AFP

29-aastane Lily Aldridge on üks neist modellidest, keda võib sel aastal näha Victoria's Secreti moe-show'l. Aldridge võtab seda tööd väga tõsiselt ja paljastas hiljuti antud intervjuus, et ta teeb selle nimel kõvasti trenni.

«Mu menüü on väga tervislik. Palju kana ja köögivilju, üritan puhtalt toituda. Tavaliselt teen ise süüa, seega tean täpselt, mis toidu sees on,» rääkis naine ja lisas, et teeb kaks korda päevas trenni: hommikul näiteks kardiotrenni (30 minutit) ja pärastlõunal balletist inspireeritud treeningkava (60 minutit), vahendab Daily Mail.

Lily Aldridge on Victoria's Secreti modell olnud alates 2010. aastast, kuid sel aastal astub ta esimest korda lavale kandes kuulsat Fantasy Brad. Naise sõnul tehti see rinnahoidja täpselt tema keha järgi ja väidetavalt kulus kauni kehakatte valmistamiseks 685 töötundi. Modell rääkis, et ta ei kanna uhke rinnahoidja all eraldi toestust, kuid tunnistas, et Fantasy Bra on seljas «natuke külm», kuna seda ehivad teemandid, juveelid ja kuld. 

Lily Aldridge Fantasy Bra esitlusel (PA Images).
Lily Aldridge Fantasy Bra esitlusel (PA Images). Foto: © Meleah Loya/AFF-USA.COM/AFF/PA Images

Kuna naine teeb Victoria's Secretiga palju koostööd, kuulub treening niikuinii tema elustiili juurde, sest pesumodellid peavad alati laitmatud välja nägema. Modelli sõnul meeldib talle see, et peab töö pärast oma tervise eest hoolt kandma. «Mulle meeldib trenni teha ja mulle meeldib, kui mul on selle jaoks aega ning ma saan trenni nautida. See tekitab hea tunde. Mul on eesmärk ja ma keskendun sellele,» lisas ta.

Aldrige, kes on abielus bändi Kings of Leon laulja Caleb Followilliga, ütles, et ta ei ürita moe-show jaoks kaalust alla võtta, ta sooviks lihtsalt end enesekindlalt tunda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles