Tähemärk paljastab: kuidas sa armud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas kipub käituma sinu sodiaagimärk, kui kohtab kedagi, kes paneb ta südame kiiremalt põksuma?

Jäär

Jäärad on sündinud juhid ning neile meeldib ka suhete osas olla juhirollis. Kui asi puudutab armastust, kipud nad olema ratsionaalne – püüa siiski mitte olla küüniline! Sinu armastus on soe ja särab eredalt.

Sõnn

Ka sõnnidele meeldib kontroll, kuid sinu nõrkuseks on mõnu. Kui sul kellegagi keemia tekib, on see tõeliselt kirglik ja kuum. Sa armud kiiresti. Sa oled kirglik inimene, kes läheb armudes eriti kergelt vooluga kaasa.

Kaksikud

Kaksikutega on tohutult lõbus aega veeta. Nad on kirglikud, lootusetud romantikud. Neile ei meeldi olla üksinda, nii et kui nad juba armuvad, armuvad nad eriti sügavalt. Võib jääda mulje, et nad on väga hädalised ja klammerduvad, aga tegelikult nad lihtsalt armastavad sind.

Vähk

Vähid pole rumalad. Nad võivad armuda, aga on alati väga ettevaatlikud. Nad loodavad leida partneri eluks ajaks. Neile meeldivad inimesed, kes on ambitsioonikad ja tegusad.

Lõvi

Lõvidel pole raskusi armastuse leidmisega. Nad on ligitõmbavad, karismaatilised inimesed. Neid on lihtne armastada, aga nad armastavad ka oma vabadust. Ära ole üllatunud, kui su Lõvist armsam vajab üksiolemise aega.

Neitsi

Neitsi jätab mulje, et tal on ükskõik, kuid tegelikult on ta õrn ja haavatav. Neid on raske lugeda, aga nad tunnevad armastust üdini, see hõlmab neid täielikult. Ole nendega õrn ja kannatlik.

Kaalud

Kaalud on organiseeritud ja eesmärkidele orienteeritud. Nad ei jää paika vaid pärast esimest kohtingut ning nad otsivad oma ellu kedagi, kes kohtleks neid austusega – ning keda nad isegi austada saaks. Neil läheb pikk aeg, enne kui nad ühte suhtesse paigale jäävad.

Skorpion

Skorpionid on tulised ning nendega ei tasu jamada. Nad armastavad armastust ning on oma suhete osas väga kirglikud. Võib tunduda, et nad on dramaatilised, kuid tegelikult nad lihtsalt ei talu, kui suhted niisama susisevad ja midagi ei toimu. Nad kipuvad olema ka väga jäärapäised. Hinga sügavalt sisse ja jää rahulikuks!

Ambur

Amburid soovivad armastust, mis on seikluslik ja vabameelne. Nad tahavad reisida ümber ilma ning jagada Instagramis imalarmsaid pilte. Samas armuvad nad alati väikese kõhklusega hinges...

Kaljukits

Kaljukits soovib suhet, mis on väga tõsine, nii et kui sa pole selleks valmis, jäta Kaljukits rahule. Kui aga suhe on õige, on tegemist äärmiselt kirgliku inimesega. Ta on igavesti su parim sõber ja parim armastaja.

Veevalaja

Veevalajal on suurim süda. Nad pühendavad oma partnerile kogu tähelepanu. Nad on isetud armastajad, mis viib tulise, kirgliku armastussuhteni.

Kalad

Kalad on meeldivad, vaiksed ja vastupidavad. Nad on ka väga tundlikud – iga tüli lõikab nende hinge. Vaidlus võib rikkuda terve nende päeva.

Allikas: Higher Perspective 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles