Elustiili nädala soovitused

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alen Veziko ja Pärt Tarvase kontsertturnee "Ikka veel teel" toimub 5.-26. novembrini 2015 Eesti eri paigus.
Alen Veziko ja Pärt Tarvase kontsertturnee "Ikka veel teel" toimub 5.-26. novembrini 2015 Eesti eri paigus. Foto: Korraldaja

Kontsert, spordisündmus, luuleõhtu, kinoelamus - ajakirja Postimees Elustiil nädala soovitused perioodiks 14.-20. november 2015.

KONTSERT

Kui sulle meeldivad ühtviisi klassikaline ja popmuusika, siis ära maga maha kontserdireisi «Ikka veel teel», mille on ette võtnud laulja Alen Veziko ja tšellist Pärt Tarvas (C-Jam, ERSO). Kaks nii erinevat meest läbivad novembrikuu jooksul Eestimaal mõned tuhanded kilomeetrid ja loodetavasti jõuavad oma lummava kontserdiga ka sinu kodukohta. Uuri järele!

SPORT

Eriti eksklusiivne poksipidu – see väljend iseloomustab hästi sel laupäeval Tallinna Lennusadamas toimuvat sündmust «Three Maestros Cup & The Battle on the Baltic Sea». Kus mujal saab kaasa elada profipoksi suurnimede Robert Heleniuse (fotol) ja Timur Musafarovi supermatšile, nautides samal ajal klassikalist muusikat Eri Klasi, Uno Loobi ja Peeter Sauli auks – kõik ju kunagised poksijad. Ringi astuvad ka teised poksimeistrid, kokku peetakse õhtu jooksul seitse matši, meeleolu aitavad tõsta Ivo Linna, Ott Lepland ja esmaklassiline toitlustamine.

LUULE

Kuressaare pole sugugi sügisesse suikunud, nagu ka mitte kohalik kultuurielu – see kestab ikka, kuigi ooperipäevade korraldajad ja turistid ootavad igatsusega järgmist suve. Kolmapäeval saab Kuressaare raekojas nautida romantilist luulekava Asko Künnapilt (fotol) ja Georg Merilolt, kelle ülesastumist ilmestab Silja Vipre kitarril.

KINO

Postimees esitleb – PÖFFi põhivõistlusprogramm! Pimedate Ööde filmifestivali seekordsed 18 põhivõistlusprogrammi filmi kogu maailmast pakuvad kirevat ja žanriliselt mitmekesist valikut tragikomöödiatest ajalooliste draamadeni, 13.–29. novembrini saab filme näha Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Kokku on esinduslikus programmis seitse maailmaesilinastust, seitse Euroopa esilinastust ja neli rahvusvahelist esilinastust, kava koostades on mõeldud ka lastele ja noortele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles