Ilumaagia: Noorendavad kapslid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida sisaldavad need kosmilisi veepiisku meenutavad imekapslid, mille peale kõhklemata kõik kasutajad pöidlad püsti ajavad? Guugeldades aga annab internet vastuseks pigem viited auto ilukilpidele... Elustiili iluautor Helen Külaots avas selle saladuste laeka ja juhatab kätte imed, mis võivad nüüdsest sinugi argipäevas aset leida.

Suure kontsentratsiooniga ilukapsel näo- ja kaelanaha hooldamiseks on tegelikult tavalise seerumtoote introvertsem sugulane. Kinnine, lausa hermeetiline iseloom tuleb siinkohal selgelt kasuks – koostisained püsivad niiviisi kauem aktiivsed. Kapslike sisaldab täpselt üheks hoolitsuseks sobiva koguse ja näiteks reisile minnes ei trügi see tagasihoidlik isend täie väega kohvrisse, vaid võimaldab võtta kaasa puhkusepäevade arvuga võrdse koguse kapsleid. Ideaalne minimalism!

Vastavalt sisule on võlukapslid mõeldud kas näonaha niisutamiseks, toitmiseks, parandamiseks, kortsudega võitlemiseks või siis lihtsalt korraliku energiasööstu andmiseks. Efekti märkamiseks aga fantaasiat vaja ei ole – silmaga nähtavad tulemused võtavad isegi skeptikutel suu lahti.

Kuna ilukapslikesed on kordades tõhusamad ja intensiivsemad kui tavalised näokreemid, soovitatakse neid kasutada efektitootena või kuuridena paar korda aastas. Loomulikult on iga tootja täitnud oma kapslikesed erineva sisuga ja jagab tootepakendil ka soovitusi kasutuse kohta, kuid üldtõde on siiski järgmine: kasuta kuuridena, et nahale mitte üledoosi anda.

Efekti märkamiseks aga fantaasiat vaja ei ole – silmaga nähtavad tulemused võtavad isegi skeptikutel suu lahti.

Oluline märkus kapslite kasutamise juures on see, et ehkki nende hõrk välimus kutsub marjakujulisi pärlikesi maitsma, on tegemist siiski välispidiseks kasutamiseks mõeldud toodetega – väike kapslike tuleb enne pealekandmist katki teha ja sealt seest ilueliksiir välja pigistada. Lihtne!

ELUSTIIL SOOVITAB:

Foto: Ilufirmad

1. Artemis of Switzerland pinguldavad ja kortse siluvad kapslid 30 tk, 29.99

Koostöös dermatoloogidega loodud kapslikesed võitlevad edukalt vananemise ilmingutega, vitamiinid A ja E kaitsevad vabade radikaalide eest ning Ceramide 3 hoiab ära niiskuskao. Kõrgelt kontsentreeritud toimeaine sobib kõikidele nahatüüpidele – ilufännide tõeline võlueliksiir! Tulemust näed juba esmakordsel kasutamisel – nahk on siledam ja nooruslikult prink, nii on see ideaalne salanipp enne suurt säravat pidu. Hoolduskuur pöörab tagasi nähtava hulga aastaid.

Foto: AFP / Scanpix

2. La Biosthetique

siluvad tseramiidikapslid või niisutavad hüaluroonhappe-kapslid 7 tk, 14.-

Kahe koostisega imeravi. Intensiivse toimega lipogeel annab nahale siidja pehmuse. Vetikate ja randköömne ekstrakt, A- ja E-vitamiinid ning koensüüm Q10 tagavad sügaval nahas rakukaitse. Hüaluroonhappekapslid teevad kortsudele juba ühe kasutuskorraga tuule alla, soolarohi ning meri apteegitill parandavad tseramiidide sünteesi. Uue põlvkonna tõhusaim niisutusrelv.

3. Dr. Hauschka uuendav öine hoolduskuur 10 ampulli, 18.15

Erinevaid nahaprobleeme korrastav ampullike on ideaalne õlivaba hooldustoode, mis laseb nahal hingata ja parandab öö jooksul naha ainevahetust. Nõiapuu, valge liilia, hõbe, roos ja päevalill moodustavad nutika süsteemi, mis tuvastab ise naha soovid – tundlik nahk saab tugevamaks, ebapuhas nahk hakkab rasutootmist vähendama ning kuiv nahk hakkab rasu tootma. Ärkad värske roosinupuna ja naha taastatud tervisest saad rõõmu tunda veel pikka aega pärast kuuri lõppemist.

Foto: AFP / Scanpix

4. Oriflame Royal Velvet ülipinguldavad kapslid, 23.90

Need lillad kaunitarid on väge täis – sügavalt toitev segu viiest väärtuslikust õlist ja Birma iirise tõmmisest muudab naha hetkega siledamaks ja sametiselt pehmeks. Miimikajooned ja kortsukesed vähenevad silmanähtavalt. Purgis on nelja nädala kogus.

Foto: Ilufirmad

5. Dr. Irena Eris Clinic Way ilukapslid 30 tk, 38.-

Naha taaselustamiseks loodud hõrgud punakapslid sisaldavad kapsarohu ja õuna lipiidkontsentraate, mis tagavad sügava niisutatuse ning hüdrolipiidikihi taastumise. Hea niisutatus on aga noore ja õitsva naha saladus. Püsiva tulemuse saavutamiseks tuleks teha 30-päevane hoolduskuur: üks kapsel kanda õhtuti näo- ka kaelanahale.

Foto: Ilufirmad

6. Elizabeth Arden Ceramide Gold pinguldavad silmaümbruskapslid 64.-

Kapslimaailma juhirolli kandvad silmakapslid on vananemisvastaste toodete alustalaks – naturaalne koostis aitab tugevdada silmaümbrusnahka ja vähendada humoorika nimega kortsukesi kanavarbaid. Lisaks tõuseb naha vastupanuvõime ja paraneb kollageeni tootmine. Imerohi, mis paitab minema ka juba päris sügavad kortsud.

Foto: Ilufirmad

7. Eclae taastav, siluv ja sära lisav seerum 30 ml, 59.-

Iga vajutusega annab pumppudel sobiva koguse vananemisvastase toimega pärlampullikesi, mis siluvad peened jooned ja kortsukesed ning parandavad naha struktuuri. Taastunud nahk on tugevam, paremini kaitstud ja säravama jumega. Põnev omadus: ampullikestes peituv Dunaliella Salina kontsentraat võib loodusliku päritolu tõttu värvi muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles