Süstid otse kaenla alla - miks mitte?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bulls

Esimene kohting ... või hoopis mõni tähtis ettekanne. Sa oled elevil ja ärevil, seljas parimad riided ja hinges tunne, et kohe vallutad maailma... Pärast otsustavaid hetki aga avastad, et kaunist üldmuljet rikub läbihigistatud riietus. On sinuga kunagi niimoodi juhtunud?

Minuga küll on. Ikka palju kordi. Valisin poes riideid selle järgi, et need higiplekke välja ei näitaks, ning varustasin deodorandiga nii auto kindalaeka kui ka kõik miljon käekotti, mis mul kodus on. Üks mis kindel, ilma deodorandita majast ei välju! Ma ei arvanud, et see on midagi erilist, sest inimesed ju ikka higistavad. Kuidas mõned sõbrad-tuttavad saavad muretult triiksärke kanda, oli saladus, mille lahendust elu mulle näitama ei pidanud.

Arvasin, et higistamine on miski, mille vastu ma midagi parata ei saa, kuni kuulsin, et lisaks antiperspirantidele, kristallidele ja higistamist reguleerivatele toidulisanditele on võimalik lasta kaenla alla süstida botuliintoksiini (paremini tuntud kui Botox). Selleks ajaks olin ära proovinud kõikvõimalikud muud lahendused, ja näiteks looduslikku toidulisandit kasutades tundus mulle, et kogu keha hakkas lõhnama kui apteekri lilleaed (kuigi ma võisin seda ka ette kujutada).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles