Mida paljastab sinu iseloomu kohta sõrmusesõrme pikkus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tundub natuke rumal, aga tuleb välja, et su sõrmede pikkusel on iseloomuga seos olemas. Nimelt on sõrme pikkus seotud testosterooni hulgaga, millega sa lootena üsas kokku puutusid.

Higher Perspective selgitab lähemalt. Vaata oma kätt – milline variant sinu puhul kehtib?

Su sõrmusesõrm on pikem kui su nimetissõrm (nagu fotol). Sa oled tõenäoliselt oma perekonna ja sõprade hulgas südametemurdja ja seltskonna hing. Sa võid jätta kohati kergelt agressiivse mulje, kuid see on vaid seetõttu, et sulle meeldib riskida. Sinu tüüpi inimesed on paremad sõdurid, insenerid ja ristsõnalahendajad.

Su nimetissõrm on sõrmusesõrmest pikem. Sul on kõrge enesehinnang, mis kohati jõuab lähedale isegi nartsissismile. Mis puudutab romantilist elupoolt, kipud sa sageli mitte ise esimesi samme tegema.

Su sõrmuse- ja nimetissõrm on sama pikad. Sa oled tõeline rahuarmastaja. Sa ei salli konflikti ning oled võtnud endale südameasjaks tagada, et kõik oleksid õnnelikud ja rahul. Sa oled truu armastaja ning alati hooliv ja õrn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles