Kassikakast koogisõbrast tuvini ehk veidraid leide partneri telefonist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias viidi läbi uuring, et teada saada, kui palju partnerid üksteise järel nuhivad. Ühtlasi küsiti, milliseid kummalisi leide on inimesed oma kallima telefonist leidnud. Vastused on kohati hämmastavad ja naljakad.

Uurimusest tuli välja, et 41 protsenti brittidest on oma partneri telefonis surfanud, vahendab Female First. Neist 26 protsenti tegid seda salaja ning ei tunnistanud oma tegu kaaslasele üles. 34 protsenti paaridest teab teise salasõna, nii et neil on soovi korral piiramatu ligipääs teise kontodele ja internetiajaloole.

Kõige rohkem kiputakse sõnumiboksi kallale, vähemalt naised kiikavad esimesena sinna. Mehed aga avavad kohe Facebooki, et kontrollida profiili ja sõnumeid. 37 protsenti ütles oma käitumise põhjuseks, et neil on probleeme usaldamisega ning kahtlustavad, et partner võib neid petta. 36 protsenti on lihtsalt uudishimulikud, neid huvitab partneri elu, mida nendega ei jagata. 19 protsenti väidab, et surfavad kaaslase kontodel saamaks kindlustunnet, et midagi kahtlast nende seljataga käimas ei ole. Hoolimata sellest ei oleks üks kümnest vastanust rahul, kui partner nende seljataga samamoodi nuhiks.

Niisiis, mida kummalist on kaaslase telefonidest leitud? Kümnendik leidis tunnistust seksuaalse alatooniga tegevusest, mis võib viidata petmisele. Suur hulk vastanutest on leidnud partneri alastifotosid, mis võivad olla mõeldud kellelegi saatmiseks, kuid kindel ei saa olla. Kaaslase telefonis leiduvaid pilte sorteerides on aga leitud muuhulgas ka:

  • foto sekslelust, mis on kinnitatud auto aknale;
  • foto tuvist, kes sõi kooki;
  • fotosid teiste inimeste kehadest;
  • fotosid, kus inimene neil kannab riideid, mida telefoniomanik on soovinud osta;
  • «Minu väikese poni» rakendus;
  • menstruatsioonikalender – mehe telefonis;
  • foto kellegi koduloomana peetavast ämblikust;
  • fotod kassikakast;
  • sõnumid eksilt;
  • Tinderi rakendus.

12 protsenti inimestest, kes leidis partneri telefonist midagi solvavat, võtsid suhtest pausi. Kas need suhted olidki juba hukule määratud, on teadmata, kuid kindlasti tasub enne partneri telefoni järele küünitamist mõelda: kas kellegi järel nuhkimine on üldse võimalikku usaldusekaotust väärt…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles