Internetis kogub populaarsust abikaasa südamlik Facebooki postitus oma töökast naisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui Bobby Wesson vaatas oma magavat naist ja otsustas temast Facebookis kirjutada, polnud mehel aimugi, et tema postitus võib puudutada väga paljusid. 

Bobby Wessoni abikaasa Rayena töötab medõena ja medõdede tähtsust kiputakse sageli alahindama. Rayena oli parajasti oma pojaga uinakut tegemas, kui tema mees otsustas naisest pilti teha ja seda kogu maailmaga jagada, kirjutab Cosmopolitan.com.

Pildi all oli järgmine jutt: 

«See on minu naine magamas. Tunni pärast ärkab ta üles, paneb oma töövormi selga ja läheb tööle.

Ta valib hoolikalt asju, mida ta vajab tööks valmistumiseks – juuksed ja meik saavad kiiresti korda. Ta kurdab, et näeb kohutav välja. Ma pole temaga nõus ja pakun talle kohvi.

Ta istub diivanil rätsepaistes ja üritab kohvi juua, samal ajal rõõmsalt mängides meie pisipõnniga, kes tema süles ronib.

Vestluse ajal võib tema pilk aeg-ajalt tarduda; ta valmistab end vaikselt ette eesootavaks vahetuseks. Ta arvab, et ma ei märka seda.

Ta teeb lapsele musi, teeb minule musi ja läheb hoolitsema inimeste eest, kel on elu kõige halvem päev. Autoõnnetused, tulistamisohvrid, plahvatused, tulekahjud ja kukkumised – professionaalid, vaesed, kirikuõpetajad, sõltlased ja prostituudid – emad, isad, pojad, tütred ja perekonnad – pole oluline, kes sa oled või mis on sinuga juhtunud.

Ta hoolitseb sinu eest.

Ta tuleb koju pärast 14 tundi kestnud vahetust ja võtab jalast jalanõud, mis on kõndinud läbi vere, sapi, pisarate ja kannatanud väsinud jalgade tulitamist. Ta jätab need jalanõud õue.

Vahel ei soovi ta sellest rääkida.

Vahel ei jaksa ta oodata, et saaks sellest rääkida.

Vahel ta naerab, kuni ta hakkab nutma ja vahel ta lihtsalt nutab – aga sellest hoolimata on ta õigel ajal uueks vahetuseks valmis.

Minu naine on medõde. Minu naine on kangelane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles