Elustiili nädala soovitused 21.-27. november

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirja Postimees Elustiil nädala soovitused perioodiks 21.-27. november 2015.

KONTSERT

Naudi kauneid laule, aidates samas neid, kes seda vajavad, homme Nordea kontserdimajas toimuval heategevuskontserdil «Seitsme maa ja mere taga». Enam kui 40 Eesti lauljat astuvad lavale Disney filmiklassika parimate muusikapaladega. Esinevad ka väiksed tantsulapsed ja maagiat teevad mustkunstnikud.

MESS

Laste suur sõber Lotte kutsub sel nädalavahetusel kõiki Saku suurhalli messile «Laps ja pere». Kõigi sündmuste üleslugemine võtaks terve igaviku, aga peale tavapärase laste lemmiktegelaste paraadi teeb Ahhaa teadusteater trikke, kokakoolis küpsetatakse üheskoos muffineid, diskol lüüakse tantsu ja takkapihta on kohal päris ehtne tuletõrjeauto. Kas ei kõla see kõik kokku nagu suurepärane võimalus terve perega midagi tõeliselt vahvat ette võtta?

ETENDUS

Jõulude eel kisub alati kiireks, miks mitte nautida siis jõuluetendust juba praegu! Tallinnas Salme kultuurikeskuses etendub alates tänasest kuni 21. detsembrini «Tooma jõululegend», armas etendus, mis muu hulgas räägib, kuidas Tallinna Raekoja platsil seati üles maailma esimene väljakukuusk. Lavastuse autorid Leelo Tungal, Tiit Kikas ja Priit Pajusaar, nagu ka osatäitjad Jüri Pootsmann, Elina Born, Jüri Vlassov ja teised on juba iseenesest tagatis, et hea elamus ei jää saamata.

NOSTALGIA

Mäletad ju veel, kuidas sa ansambli Bee Gees makilindilt kõlavate hittide «Stayin’ Alive», «Tragedy», «Jive Talking», «Grease» jpt saatel oma esimese kallimaga tantsisid? Kui tahad toonaseid tundeid taas läbi elada, tule kindlasti teisipäeval Nordea kontserdimajja nautima show’d «Night Fever – the Very Best of Bee Gees»! Muide, Bee Geesi laulja Barry Gibb leiab, et tegu on nende parima austusansambliga, milles ta ka ise meeleldi kaasa lööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles