Titade stiilispikker

Kristina Herodes
, Elustiili toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Titade stiilispikker.
Modell: Eliise
Rõivad: Kaubamaja
Titade stiilispikker. Modell: Eliise Rõivad: Kaubamaja Foto: Maiken Staak

Milleks titadele mood? Vastne ilmakodanik ei oska trendiga küll midagi tarka peale hakata. Laseb oma uhke moekostüümi peale värske okseläraka, nii et pole asigi. Just seepärast on temale mõeldud stiilisoovitusedki otsast otsani praktilist laadi.

Kui perre on sündimas esimene laps, on täiesti normaalne, et väikeste inimeste uskumatult mitmekesine skaala ja sootuks teistsugused rõivavajadused juhtme kokku ajavad. Aga enese kindlana tundmiseks piisab vaid selle loo läbilugemisest. Ning alati saab ka abivalmis müüjal sabast kinni võtta. Kui suurust ei tea, võta alati suurem rõivas – õige pea saab seegi parajaks. Vastupidi ei juhtu paraku kunagi. Stiilisoovitused kõige pisematele jagunevad laias laastus kolmeks ning ei lähtu üldse suurusest, vaid hoopis sellest, mida tegelane teeb ja kuidas oma päeva veedab.

Foto: Kristina Herodes
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles