Saara Kadak leidis sarja, mis viib une

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak
Saara Kadak Foto: TV3

Saates «Su nägu kõlab tuttavalt» seni teist kohta hoidev noor näitlejanna tunnistab, et telerivaatajana on ta mõnikord nagu väike vanainimene.

Kuigi Rakvere teatri näitleja Saara Kadak (25), kes osaleb edukalt TV3 hittsaates «Su nägu kõlab tuttavalt», ei saa tiheda töögraafiku tõttu telerit just kõige regulaarsemalt jälgida, on ta sel sügisel leidnud ekraanilt saate, mis teda tõeliselt vaimustab. Siin on tema tele-eelistuste pingerida.

1. «Varjudemaa» TV3s. «Lõpuks ometi üks sari, mis mulle kohutavalt meeldib, nii et ootan iga reede õhtut,» ütleb Kadak vaimustust varjamata. «See on nii hästi tehtud – seal on jube head näitlejad, neil on kihvtid rollid. Režissöör Ergo Kuld on teinud osatäitjatega suurepärast tööd. «Seal ei ole mõttetut pläkutamist, pilt ja heli mängivad hästi kokku. Lugu ise on nii hirmus, et ei julge pärast magamagi minna, kuigi tean, et oma kolleegid teevad seda.»

2. Õhtused ETV saated: «AK» uudised, «Kontakt», «Osoon», «Vabariigi kodanikud», «OP», «Plekktrumm»; samuti «Laula mu laulu» Kanal 2s. «Olen ETV fänn,» avaldab Kadak. «Lemmikteema on kultuur, aga jälgin ka päevakajalisi asju, näiteks pagulastega seotut.» Saatejuhtidest meeldib talle «Plekktrummi» Joonas Hellerma, kes jätab intelligentse noore mehe mulje.

3. Nädalavahetuse hommikused saated: «Maahommik», «Hommik Anuga», «Prillitoos», samuti kodusaated. «Ma olen väike vanainimene,» tunnistab Kadak oma laupäevase ja pühapäevase telemenüü kohta naerdes.

4. Hommikusöögi kõrvale: «Terevisioon» ja «Ringvaate» kordus. «Need sisaldavad nii uudiseid kui meelelahutust, murede ja rõõmude lahkamist, võimaldavad asjadega kursis olla,» põhjendab Kadak. Saatejuhtidest meeldib talle Marko Reikop, kes ütleb otse, nagu asjad on, ega jäta oma arvamust välja näitamata.

5. Loodusteemalised tõsielufilmid ETVs.

6. Välismaised sarjad: «Kaardimaja», «Downton Abbey», «Troonide mäng», «Sünge juhtum», «Viimane tango Halifaxis», «Borgen», «Derek». Üle kõige meeldivad talle aga Briti filmid ja sarjad, näiteks «Sherlock». Tema lemmiknäitleja on Benedict Cumberbatch.

7. Laulu- ja tantsusaated «So You Think You Can Dance» ja «The Voice». «Mulle meeldib väga vaadata, kui inimesed on andekad,» lausub Kadak. Neid saateid vaatab ta arvutist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles