Jõulupeod tulevad – mida selga panna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pidude hooaeg on ukse ees. Kapis olemasolev tundub igav ning hing ihkaks justkui millegi uue ja värske järele. 

Foto:
Foto: Foto: osta.ee
Foto: 
Foto: Foto: osta.ee

Kui oled targalt oma garderoobi investeerinud, siis tegelikult leiad sealt alati, mida selga panna. Alati ei ole vaja uut kleiti osta.

Vahetad aksessuaare ja üle-eelmisel aastal ostetud kleit saab täiesti uue väljanägemise ja hingamise, kirjutab osta.ee moeblogi.

Naistel on vedanud. Nad võivad kanda nii kleite kui pükse. Kui naistel on püksid jalas, siis see on loomulik ja täiesti igapäevane nähtus. Kui mehepojad endale kleidi selga veaksid, vaadataks neile tänaval veel väga pikalt järgi ning arvataks, et küllap on tegu poissmeestepeo või mõne kihlveoga. Seega naistel on riietumise osas tunduvalt suurem vabadus valida, mida selga panna kui meestel.

Lisaks kleidile saad põnevaid tulemusi ka särke ja seelikuid kombineerides. Samuti on võimalus kanda pidulikku pükskostüümi.

Foto:
Foto: Foto: osta.ee

Mõned ideed, mida algaval pidude hooajal kanda:

  • Üks must kleit, milles naine ennast hästi tunneb, on igal naisel kapis olemas. Kullast või hõbedast ehted lisavad pidulikkust.
  • Mustale või ühevärvilisele kleidile saad särtsu juurde anda värviliste sukkpükstega. Jõulised ja julged valikud on punane, roheline või türkiis.
  • Soovid jätta muljet pikematest jalgadest? Sobita pükste juurde sama mustri või värviga kingad ning lummav illusioon on tagatud.
  • Litrid on pidude lahutamatu osa. Ära litritega liiale mine! Litritega topp või kleit olgu lihtsa lõikega. Litritega topi juurde sobita klassikalised püksid või seelik.
  • Soovid tavapärase kleidi asemel midagi muud? Sinu jaoks on püksid ja tuxedo-jakk. Maskuliinsust saad vähendada naiselike aksessuaaride abil. Ehted ja punased huuled.
  • Nii, nagu ei saa alt minna väikese musta kleidiga, on toimiv kombo mustad liibuvad püksid ja kõrged kontsad. Lisa klassiklaine valge särk ja värviline kott.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles