Moekunstnik Kristian Steinberg tahaks näha rohkem ekstsentrikuid

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni moenädalale: Kristian Steinberg (keskel) Living Modelsi modellide Andrease ja Joeliga proovis – õhkõrnast Jaapani puu- ja peenvillast rõivatükid püsivad koos alles traagelniitide ja nööpnõeltega.
Londoni moenädalale: Kristian Steinberg (keskel) Living Modelsi modellide Andrease ja Joeliga proovis – õhkõrnast Jaapani puu- ja peenvillast rõivatükid püsivad koos alles traagelniitide ja nööpnõeltega. Foto: Raigo Pajula

Kas teadsite, et üks eesti noormees on teinud kleidi Jordaania kuningannale Raniale ja töötanud legendaarse moekunstniku Alexander McQueeniga? Saage tuttavaks: moekunstnik Kristian Steinberg.

Kristian moest

Miks just mood?
Mood on kiire ala, samuti saab mitmel skaalal korraga tegutseda, teha eri asju – fotot, stilistikat, disaini, juhendamist jm.

Esimene moeetendus?
Viiendas klassis Aruküla kooli moeshow. Drapeerisin ema kangatükid teistele selga.

Milliseid rõivaid ei teeks?
Ülearuste dekoratsioonidega.

Must või valge?
Must nagu süsi lubjatud seinal.

Teksa või glamuur?
Teksa, ja ilma glamuurita. Ma ei kannata ehitud või rebitud teksasid. Glamuur, aga teksata.   

Moesoovitus meestele?
Minimalism tuleb uues vormis tagasi. Silueti osas võiks erinevamaid valikuid teha.

Moenõu naistele?
Praegu kuum 50ndate stiilis jakike ja seelik istub paljudele. Kui kooslus on heast materjalist, mõjub see väga stiilselt.

Siinne tänavapilt?
Eestlased riietuvad korralikult, kuid tahaks rohkem näha ekstsentrikuid, kes elavad n-ö oma planeedil. Ma ise olen kindlasti teiselt planeedilt! Meestele ütleks, et paraku kuulavad nad endiselt rohkem oma sõpru kui iseennast, tore oleks näha maitsekaid ja dändilikke mehi, keda teiste arvamus ei kõiguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles