Elustiili soovitused: põnevaid üritusi, mida tasub lähiajal külastada

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe ajakirja Elustiil nädala soovitused perioodiks 28. november - 4. detsember 2015.

KONTSERT

Jõulutunne hiilib vargsi ligi ... Aga kui veel ei hiili või kardad koguni, et see jääb üldse tulemata, sea sammud Ott Leplandi ja Gertu Pabbo ning dirigent Riivo Jõgi juhatatud keelpilliorkestri ühiskontserdile «Hingesugulane». Tuleval nädalal toovad viis võimast ja sügavamõttelist kontserti üle Eesti sinuni nii Ott Leplandi loomingu kui ka Eesti levimuusika klassikasse kuuluvad laulud Ivo Linnalt, Kait Tamralt ja Jaak Joalalt. Loomulikult laulavad Ott ja Gertu ka klassikalisi ja kauneid jõululaule. Seega võid kindel olla, et kontserdilt lahkudes on mõnus jõulusoojus sees.

LAAT

Ega sa pole unustanud, et juba homme on esimene advent, mille juurde käib ka esimese jõuluküünla süütamine? Palju siit siis enam pärispühadeni ja muidugi kingitusteni aega jääb ... Keilas tähistatakse esimest adventi laadaga, kus pakutakse käsitööd, kodumaist ja jõuludega seonduvat kaupa ja sööki-jooki. Lisaks toredad esinejad ja Jõuluvana postkast. Laadaplatsi on eestimaise omatoodanguga, taluaia- ja käsitöökaupadega valla löönud ka Kadrina ning Maardu.

ETENDUS

Koerhaldjas Mia, kes elab Jõulumemme ja Jõulutaadiga metsas väikeses majas, läheb ühel päeval lastele parimat kingitust otsima ... Millistesse seiklustesse ta sealjuures satub, selgub kolmapäeval ja neljapäeval Nordea kontserdimajas etenduvas südamlikus muusikalis «Koerhaldjas Mia», kus teevad kaasa Getter Jaani, Kaire Vilgats, Emil Rutiku, Kaari Sillamaa laste ja noorte muusikateater jt.

MESS

Sul on hulk häid mõtteid, aga sa ei tea, kuidas neid ellu viia? Võid leida küsimustele vastuseid, kui külastad interaktiivset messi Teeviit 4. ja 5. detsembril Eesti Näituste messikeskuses. Mess pakub eri tegevuste kaudu nii noortele kui ka täiskasvanutele mõtteainet, kuidas oma ideid teoks teha, inspiratsioonikonverentsil «Otsusta õigesti» püüavad nõu ja kogemustega eeskujuks olla paljud oma ala tõelised tipptegijad, nende seas Tanja Mihhailova, Leslie Laasner, Indrek Kivisalu, Sven Lõhmus, Liis Lemsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles